Nors grupė ir šiandien neabejotinai verta muzikos istorijos vadovėlio puslapių, Fergie pasitraukimas žymėjo šlovingos eros pabaigą. Žinant tikrąją pasitraukimo priežastį, dainininkės sprendimas atrodo labai teisingas ir aiškus, rašo thelist.com.

Kaip „Billboard“ paaiškino Will.i.am, Fergie pasitraukė norėdama visą savo laiką skirti sūnui Axlui.

„Būti mama yra labai sunkus darbas. Ji to labai nori, negalime jai trukdyti. Ir tikrai žino, kad visada būsime šalia, kai norės trumpam pabėgti nuo šeimos rūpesčių. Tokia jau ta Fergie, ir mylime ją tokią, kokia ji yra. Linkime jai laimės“, – sakė grupės narys.

Fergie pasitraukimas iš grupės buvo draugiškas ir taikus, likę grupės nariai palaikė jos sprendimą, nors ir nenorėjo skirtis. Ir šiai dienai visi išliko artimi draugai, o Will.i.am patvirtino, jog nuolat palaiko ryšį.

„Fergie mums kaip sesuo... ir visada tokia bus“, – pridūrė kitas grupės narys Apl.de.ap.

Nors ir ilgisi Fergie, grupė džiaugiasi nauja vokaliste J. Rey Soul, su kuria įrašyta naujausia daina „Mamacita“ ir visas naujausias grupės albumas „Translation“.

„Noriu pasakyti, kad labai didžiuojamės J. Rey Soul, nes nemažai žmonių greičiausiai svarsto, kas ta menininkė. Visi visada klausia, o kaip sekasi Fergie. Aš tai suprantu, bet jau praėjo nemažai laiko, visi judame į priekį“, – teigia Taboo.

Jis pridūrė: „Jaučiu, jog esame naujos kūrėjos gimimo liudininkai – tai J. Rey Soul. Ji verta kuo didžiausių pagyrų ir pagarbos. Kaip ir minėjo vyrukai, Ferg rūpinasi sūnumi, o mes auginame nuostabią dainininkę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)