Kai kiti jo komandos draugai vilkėjo marškinėliais trumpomis rankovėmis, už Portugaliją ar „Real Madrid“ komandoje žaidusį C. Ronaldo galėjome pamatyti tik ilgomis. Ypač retai rezultatyviausiu visų laikų Portugalijos žaidėju pripažintą futbolininką galima pastebėti vilkint marškinėlius trumpomis rankovėmis.

Kaip jis teigė ankstesniuose savo interviu, taip jaučiasi geriausiai ir sportininkas yra pastebėjęs, jog vilkėdamas marškinėlius ilgomis rankovėmis gali žaisti sėkmingiau. Tai tarsi vienas iš daugelio sėkmės amuletų, kurių prietaringų sportininkų kasdienybėje netrūksta.

Pats Cristiano ne kartą yra sakęs, jog futbole svarbu tuo tikėti, o vilkint tokius marškinėlius jam tiesiog būna ramiau ir tai, jog sėkmė aplanko, yra tikrų tikriausias ženklas.

🏆❤️también es tuya❤️🏆

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 28, 2018 at 8:41am PDT

Dabar tokie marškinėliai net yra tapę jo vizitine kortele.

Kaip rašoma footballtarget.com, tai ne vienintelis jo prietaras ir ritualas išeinant į futbolo aikštelę. Ne ką mažesnį dėmesį futbolininkas skiria ir savo šukuosenai, kuria atidžiai pasirūpina prieš kiekvienas svarbias varžybas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)