Shaunas Anthony Haywoodas spalio 14 d., 11:10 ryte peršoko modelio namų Malibu tvorą ir peiliu smogė jį sulaikyti bandžiusiam apsaugininkui į veidą ir ranką. Apsaugininkas paleido į benamį keturis šūvius, vieną iš jų – į galvą.

Jei Sh. Haywoodas bus nuteistas už bandymą nužudyti, jam gresia įkalinimas iki gyvos galvos. Jam taip pat gali būti pateikta daugiau kaltinimų – dėl užpuolimo sunkinančiomis aplinkybėmis ir užpuolimo su mirtinu ginklu, praneša Los Andželo apygardos prokuroro biuras.

29 metų įsibrovėlis yra australas kaip ir Miranda Kerr, į modelio namus jis bandė įsibrauti norėdamas įteikti jai laišką, praneša pareigūnai.
Incidento nuotraukose užfiksuotas vyriškis, klūpantis prie gulinčio pusnuogio Sh. Haywoodo, kurio galva ir krūtinė kruvina.

Įsibrovimo metu Mirandos Kerr, kuri 2 mln. dolerių vertės rančoje gyvena su savo penkerių metų sūnumi Flynnu, namuose nebuvo.

Iš įvykio vietos buvo išgabentas automobilis su kulkų suvarpytu priekiniu stiklu.

Ir užpuolikas, ir apsaugininkas buvo nugabenti į ligoninę, jų abiejų gyvybei pavojus negresia. Apsaugininkas į ligoninę buvo nugabentas specialiu greitosios pagalbos sraigtasparniu, o užpuolikas atskiru sraigtasparniu nugabentas į traumų centrą. Nors apsaugininkui buvo sužeistas veidas po akimi, į Los Andželo apygardos šerifo biurą jis atvyko savarankiškai, be pagalbos.

Šį namą su keturiais miegamaisiais Miranda Kerr nusipirko 2013 metais, po to, kai išsiskyrė su filmo „Žiedų valdovas“ žvaigžde Orlando Bloomu. Tačiau, kaip pranešama, modelis jame beveik negyvena, nes daugiausiai laiko praleidžia erdvioje viloje Brentvude, Los Andžele, kur ji gyvena su savo sužadėtiniu, 26 m. milijardieriumi, „Snapchat“ įkūrėju Evanu Spiegeliu.

M. Kerr įsibrovėlis jos tvorą peršoko praėjus vos savaitei po to, kai savo prabangiuose apartamentuose Paryžiuje buvo apiplėšta Kim Kardashian.
Tai ne pirmas kartas, kai M. Kerr kėsinamasi užpulti.

Kai 33 m. M. Kerr dar buvo ištekėjusi už O. Bloomo, ją ir dar septynias įžymybes apiplėšė paauglių grupuotė „Bling Ring“. Žurnalistė Nancy Jo Sales savo knygoje, kurioje ji aprašo šiuos paauglius, rašo, kad jie pavogė M. Kerr apatinius drabužius, nes buvo apsėsti šlovės ir norėjo atrodyti seksualiai.

2013 m. buvo suimtas 52 m. Stevenas Swansonas, kuris paskambino dispečerei į Los Andželą ir papasakojo apie savo planus atskristi iš kitos šalies dalies su dviem šautuvais ir „išgelbėti modelį“.

Vyriškis vadino M. Kerr savo žmona ir sielos drauge. Policija jo namuose rado modelio nuotraukų, kuriomis buvo išklijuota visa jo virtuvė ir namų biuras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją