„Panelė Meghan Markle paprašė Jo Karališkosios Aukštybės Velso princo palydėti ją prie altoriaus... jos vestuvių dieną“, – rašoma Rūmų pareiškime.

„Velso princas džiaugiasi, kad tokiu būdu galės pasveikinti panelę Markle įsiliejant į karališkąją šeimą“, – priduriama jame.

Dar prieš keletą dienų ši garbė buvo patikėta nuotakos tėvui, tačiau po skandalingų įvykių su spauda, kuomet Thomas Markle'as gerino savo prastą įvaizdį, susitaręs su paparacais bei jiems sumokėjęs, ši privilegija dingo. Po gėdingo įvykio pats tėvas nusprendė nebedalyvauti jau rytoj įvyksiančioje šventėje.

Netrukus po to pranešta, kad M. Markle įkalbėjo tėtį vis tik atlikti savo pareigą ir lydėti ją prie altoriaus. Jis sutiko, tačiau vėliau paaiškėjo, kad to padaryti negalės dėl operacijos ir teks vestuves praleisti.

Kaip praneša portalas TMZ.com, Th. Markle'ui trečiadienio rytą JAV laiku buvo atlikta širdies operacija. Tai žurnalistams patvirtino pats vyras.

Nuotakos tėvas dėl sveikatos priežasčių negalės dalyvauti ceremonijoje, penktadienį patvirtino Kensingtono rūmai.

DELFI primena, kad jau rytoj visas pasaulis turės progą gėrėtis istorinėmis ir iškilmingomis princo Harry ir jo išrinktosios M. Markle vestuvėmis, todėl DELFI šį šeštadienį skaitytojus kviečia drauge stebėti tiesioginę šventės transliaciją su dainininkės Monikos Linkytės pasijungimais iš Londono gatvių ir svečiais DELFI TV Gyvai studijoje!

Pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje suteiks galimybę ne tik stebėti karališkąsias tuoktuves, bet ir pakvies į diskusiją, kurioje susitiks ilgai Didžiojoje Britanijoje gyvenęs Andrius Užkalnis, VU istorijos fakulteto dėstytojas Andrius Grodis bei vestuvių profesionalai – Mantas Petruškevičius ir Kristina Kaikarienė. Kartu su jų pagalba aptarsime karališkųjų vestuvių papročius, šventei išleidžiamus milijonus svarų sterlingų, pakalbėsime apie svečių stilių ir kitas aktualias detales.

DELFI primena, kad princo Harry ir jo mylimosios M. Markle vestuvės šeštadienį prasidės vidudienį vietos laiku ir truks apie valandą. Iškilminga ceremonija vyks Vindzoro pilies šv. Jurgio koplyčioje.

Karališkųjų vestuvių eiga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)