DELFI pavyko susisiekti su pačiu Kevinu. Į filmavimus atvykęs aktorius laiką sostinėje praleido turiningai: ir įsiamžino čia kuriamoje kino juostoje, ir spėjo susipažinti su naktiniu gyvenimu bei, žinoma, gražuolėmis lietuvaitėmis.

„Šis miestas puikus, o be to, labai švarus, – DELFI pasakojo škotų kilmės aktorius K. McKiddas. – Kiek pastebėjau, visi labai draugiški. O merginos tikrai patrauklios.“

Pirmą kartą Lietuvoje viešėjęs Kevinas juokėsi, kad greičiausiai tai tikrai nebus paskutinė viešnagė šioje Baltijos šalyje – dar kartą žada apsilankyti jau šį pavasarį.

Šiuo metu JAV su šeima gyvenantis Kevinas iki šiol kalba su ryškiu škotišku akcentu. „Manau, kad tai nesudaro jokių problemų, – į klausimą, ar akcentas aktoriui – pliusas ar minusas, atsakė Kevinas ir pridūrė. – Greitai prisitaikau ir išmokstu įvairių akcentų, jei reikia, tačiau didžiuojuosi savo škotiška tarme.“

Ir nors gali pasirodyti, kad kino žvaigždės tiesiog keliauja iš vieno oro uosto į kitą ir vis keičia filmavimo aikšteles, Kevinui daug sėslumo suteikė galimybė filmuotis kultiniame seriale „Grey anatomija“. „Devynis mėnesius per metus aš praleidžiu Los Andžele, tad keliauju vos kelis mėnesius“, – šyptelėjo pašnekovas.

Tiesa, jei internete ieškosite įdomių faktų apie šį aktorių, nesunkiai atrasite, kad jis – vienintelis vieną iš pagrindinių vaidmenų kino juostoje „Traukinių žymėjimas“ atlikęs aktorius, kurio nėra filmo plakate. Taip nutiko dėl to, kad iš karto po filmavimų vyras sėdo į lėktuvą ir išskubėjo atostogauti. Pasidomėjus, ar taip jis pasielgė tyčia, jis tik nusijuokė ir patikino, kad viskas buvo taip seniai, kad net pats nepamena, kas tuo metu dėjosi jo galvoje, tačiau dėl vieno yra visiškai tikras – nė kiek to nesigaili.

Vis dėlto tai nebuvo tas vaidmuo, kurį jis įvardytų kaip įsimintiniausią. Anot jo, bene didžiausią pėdsaką jam paliko gladiatoriaus vaidmuo filme „Roma“. Tiesa, net devynerius metus trukusio serialo „Grey Anatomija“ jis taip pat nestumia į šešėlį – tai didelė jo gyvenimo dalis.

Ir nors Vilniuje po filmavimų Kevinas atsipalaidavo tyrinėdamas naktinį gyvenimą, mieliausias jo laisvalaikio praleidimo būdas – čiuožimas banglente. „Dažnai skrendu į Kaliforniją ir ten mėgaujuosi bangomis, – šyptelėjo Kevinas. – Arba groju gitara su savo draugais muzikantais.“

Šiuo metu JAV gyvenantis, o laisvalaikiu Kalifornijos bangomis besimėgaujantis K. McKiddas nepamiršta ir savo tėvynės – Škotijos. „Grįžtu bent du kartus per metus. Juk ten gyvena mano tėvai“, – tikino vyras.

Beje, iš Škotijos kilęs aktorius atskleidė ir ką slepia savo spintoje. O joje – net du kiltai. „Žinoma, kad kartais juos dėviu, – į klausimą, ar bent kartais tenka dėvėti sijoną, nė negalvojęs atsakė pašnekovas. – Dažniausiai juo pasipuošiu eidamas į vestuves. Visi škotai turi savo spintoje kiltą. Jaunoji karta – ne išimtis.“

Sekmadienio naktį kartu su Kevinu buvo užfiksuotas ir filmų prodiuseris Karolis Malinauskas, kuris tuo mertunepanoro DELFI atskleisti Kevino viešnagės Vilniuje detalių. Vis dėlto dar prieš kelis mėnesius Karolis DELFI yra pasakojęs apie grandiozinius kino planus.

Vyras su kolegomis įkūrė kompaniją „Lituanica Films“, tapusia pirmąja Lietuvoje, kuri filmų gamyba pasirūpina nuo pradžios iki pat pabaigos.

„Kompanija užsiima filmų gamyba: nuo scenarijaus parašymo, suradimo, finansavimo, žymiausių Holivudo aktorių, prodiuserių, režisierių pritraukimo iki filmo platinimo visame pasaulyje. Ji įkurta drauge su patyriausiais Holivudo prodiuseriais, turinčiais daugiametę patirtį tarptautinėje kino filmų, televizijos ir muzikos industrijoje“, – tuomet pasakojo K. Malinauskas. Panašu, kad Karolio planai virsta realiais darbais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)