Paaiškėjo, kad P. S. Hoffmanas apie septintą valandą vakaro su dviem vyrais pietavo Vest Vilidžo užkandinėje „Automatic Slims“. Užeigos vadovo teigimu, aktorius valgė sūrainį ir gėrė spanguolių sodos vandenį. Vienas iš kartu buvusių draugų mėgavosi alumi.

Pasirodo, P. S. Hoffmanas buvo nuolatinis „Automatic Slims“ lankytojas, tačiau „vargu ar kada gėrė“.

Vos prieš kelias savaites šaltinis pasakoja matęs „Oskaro“ laureatą Los Andželo „Chateau Marmont“. Tai buvo „Auksinių gaublių“ ceremonijos savaitgalis. „Jis atrodė sveikas ir stiprus“, - pasakojo šaltinis ir pridūrė, kad priešais garsųjį viešbutį aktorius gurkšnojo pieno kokteilį.

P. S. Hoffmanas rastas negyvas savo namuose Niujorke po to, kai policija telefonu 911 kelios minutės po pusės dvylikos sulaukė skambučio.

Niujorko policija dar neatskleidė tragiškos nelaimės detalių, tačiau kalbama, kad aktorius buvo rastas su adata rankoje.

NBC korespondentas Jeffas Rossenas socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Keturi tušti maišeliai, manoma, heroino, rasta šalia PSH. Ant maišelių „Ace of Spades“ ir „Ace of Hearts“ etiketės.

O štai „New York Times“ pranešė, kad P. S. Hoffmano šiukšliadėžėje buvo rasti „penki tušti plastikiniai vokai“.

Aktorius praeityje turėjo problemų su narkotikais ir 2013 metų gegužę bandė gydytis nuo priklausomybės nuo heroino.

Su ilgamete partnere Mimi O'Donnell P. S. Hoffmanas susilaukė trijų vaikų – dukterų Tallulah ir Willos bei sūnaus Cooperio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)