42 metų dainininkas ir K. Price po trejus metus trukusios santuokos išsiskyrė 2009 metais, pora susilaukė dviejų vaikų, tad yra priversti ir toliau bendrauti. Be to, buvę sutuoktiniai varsto ir teismų duris – K. Price siekia iš buvusio vyro ir jo vadybininkės Clare Powell prisiteisti kompensaciją.

Panašu, kad susitarimo artimiausiu metu pasiekti nepavyks, tad P. Andre nerimauja, kad tokia situacija labai liūdina jo naująją žmoną.

„Pete jaučiasi labai kaltas. Jam labai nepatinka, kad Emily priversta su tuo taikstytis. Net ir per medaus mėnesį nuo problemų atsiriboti nepavyko, nors jis ir labai stengėsi“, – teigia artimas šaltinis.

Emily ir Pete, kuriuos skiria 16 metų amžiaus skirtumas, pirmą kartą susitiko 2012 metais. P. Andre ne kartą sakė, kad su 26 metų mylimąja jaučiasi labai laimingas. Pirmosios atžalos pora susilaukė 2014 metų sausį. 
Katie Price su vaikais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją