Pirmasis P. Anderson kontaktas su fotografais buvo vos jai gimus. Pamela pelnė "Šimtmečio kūdikio" vardą, kadangi ji buvo pirmasis kūdikis, gimęs liepos pirmąją 1967-aisiais. Ši data sutapo su 100-iomis Kanados Nepriklausomybės metinėmis 

Pamela tapo žinoma atsitiktinumo dėka.1989-ųjų vasarą ji su draugais apsilankė Kanados futbolo lygos varžybose. Pertraukų metu dieliame ekrane nuolat buvo rodomi žiūrovai tribūnose ir vienu metu į ekraną pateko Pamela. Mergina, vilkinti marškinėlius su alaus daryklos pavadinimu, netikėtai sulaukė tokių didelių ovacijų, kad varžybų organizatoriai nusprendė ją pakvieti į aikštę. Alaus daryklos atstovai, sužinoję apie tokį eilinės merginos pasisekimą, nusprendė, kad tai gali būti puiki reklamos kampanija. Gavusi pasiūlymą, Pamela nedvejodama sutiko, o alaus daryklos surengta akcija turėjo didelį pasisekimą.

Išgarsėjusi tokiu neįprastu būdu, Pamela netruko sulaukti ir žurnalo „Playboy“ dėmesio. Po pirmojo jos nuotraukos pasirodymo numerio viršelyje, ji ilgainiui tapo pačiu garsiausiu žurnalo modeliu.

Po tokio pasisekimo modelio karjeroje, P. Anderson nusprendė save išbandyti aktorės amplua. Moteris suvaidino tokiuose filmuose kaip „Gelbėtojai“ ir „Pats baisiausias filmas 3”. Ji taip pat dalyvavo realybės šou „Dancing with the stars“ ir „Dancing on ice“.

P. Anderson pirmą kartą ištekėjo 1995 metais už būginininko Tommy Lee, tačiau jų santuoka truko vos trejetą metų. 2002-aisiais viename interviu Pamela prisipažino užsikrėtusi hepatito C virusu nuo Tommy, jiems naudojant tas pačias adatas darantis tatuiruotes.

Vėliau moteris dar keletą kartų tekėjo ir skyrėsi, tačiau ramybės santuokoje taip ir nerado.

Šiuo metu Pamela aktyviai sportuoja, tęsia karjerą kine, užsiima labdaringa veikla ir įnirtingai kovoja už gyvūnų teises.

Kanadietės karjeros posūkiai byloja ir jos išvaizdos transformacijas. Gerbėjai ją matė visokią - nuo „Playboy“ viršelio gražuolės, paplūdimio gelbėtojos iki mamos, dėvinčios sportines kelnes apsipirkinėjant prekybos centre.

Aktorės Pamelos Anderson išvaizdos pokyčiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)