Sekmadienio naktį vykęs laukiamiausias renginys pagerbė šiais metais labiausiai kino pasaulyje nusipelniusius asmenis. Geriausiu aktoriumi pripažintas filmo „Bohemijos rapsodija“ aktorius R. Malekas scenoje rėžė jautrią padėkos kalbą.

Netrukus po to 37-erių R. Malekas netikėtai nukrito nuo scenos. Į salę atskubėję medikai suskubo padėti suklupusiam aktoriui. Garsenybė buvo pasodinta į savo vietą, kol du gydytojai apžiūrėjo aktoriaus būklę.

Oskarai 2019: ceremonijos akimirkos

Laimei, apie rimtus sužeidimus nėra pranešama. Taip pat nėra aišku, kokiomis aplinkybėmis Freddie Mercury filme įkūnijęs aktorius galėjo parkristi.

Po nemalonaus incidento R. Malekas stengėsi neišsiduoti, ar jam skauda, todėl visiems jį stebėjusiems rodė nesusirūpinusį veidą ir pokštavo. Nepaisant to, netikėtas epizodas ceremonijoje sukėlė šiek tiek sumaišties.

Portalas „People“ teiravosi aktoriaus, kas tą akimirką nutiko iš tiesų, tačiau atsakymo taip ir nesulaukė.

Ceremonijos akimirkos:

Raudonasis kilimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)