34-erių aktorė vakarėlyje pasirodė pasipuošusi juoda mini „Dsquared2“ prekės ženklo suknele. Jos krūtinę vos dengė ant auksinių grandinių pakabinti aksesuarai.

Žinomą moterį puošė ir ilgos, šviesos spalvos dirbtinės plaukų sruogos, antakius ji paslėpė po tokios pačios spalvos dažais. J. Fox dėmesį kaustė ir dramatiškais akių pravedimais.

Savo įvaizdį ji užbaigė stambiomis auksinėmis apyrankėmis ant riešo ir auksiniais auskarais.

Renginyje ji pozavo su prekės ženklo dizaineriais Danu ir Deanu Catenu. Broliai dvyniai 1995 m. Toronte įkūrė savo italų prekės ženklą.

Delfi primena, kad ryškiausios kino žvaigždės sekmadienio vakarą rinkosi į „Dolby“ teatrą Holivude, Los Andžele. 96-ąjį kartą čia buvo dalijamos prestižinės „Oskarų“ statulėlės.

Laukiamiausias metų kino renginys buvo transliuojamas tiesiogiai. Tiesa, transliacija vėlavo. Priežastis – protestuotojai, susirinkę prie renginio vietos, kurie užtvėrė eismą. Žmonės su vėliavomis bei plakatais rankose pasisakė prieš JAV paramą Izraeliui, kovojančiam Gazoje.

„Oskarų“ ceremonijos akimirkos – galerijoje:

Tačiau nesklandumai nepakeitė renginio scenarijaus – organizatoriai pateikė ne vieną staigmeną vakaro svečiams ir televizijos žiūrovams. Tarp apdovanojimų teikimų buvo rodomi atlikėjų pasirodymai.

Itin laukiama vakaro pažiba – scenoje uždainavusi kino žvaigždė Ryanas Goslingas, kuris koncertavo ne tik su būriu šokėjų, bet ir legendiniu muzikantu Slash. Taip pat renginyje pasirodė ir daugelį sugraudino ne vienam populiariam filmui dainas sukūrusi Billie Eilish, kuriai publika plojo atsistojusi.

Antrus metus iš eilės „Oskarų“ ceremoniją vesti patikėta Jimmy Kimmeliui. Tai jau ketvirtas komiko kartas apdovanojimų vedėjo vaidmenyje – anksčiau pagrindinį mikrofoną jam teko laikyti 2017 bei 2018 metais. Šis kaip visada negailėjo kandžių juokelių – jų teko ir filmams, ir aktoriams, ir įsimintiniausiems kino įvykiams. Daugiausia dėmesio sulaukė populiariausių juostų „Barbė“ bei „Openhaimeris“ dvikova. Ir nors karštų diskusijų sulaukė sprendimas neįtraukti filmo apie Barbę tarp Geriausių metų filmų nominantų, ši juosta gavo kone daugiausia dėmesio – nuo dainų atlikimo scenoje iki aktorių pasirodymų scenoje ir muzikos, skambėjusios transliacijos skirtukų metu.

„Oskarų“ raudonojo kilimo akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją