Pirmojo nėštumo metu kunigaikštienę kankino rytinis pykinimas ir ją Kensingtono rūmuose gydė daktarai.

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Davidas Cameronas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad „jį pradžiugino geros naujienos, kad jie laukiasi dar vieno kūdikio“.

Princo senelė karalienė Elizabeth II, kaip pranešama, yra „patenkinta“ šiomis naujienomis, kurios pasirodė praėjus mažiau nei metams ir dviems mėnesiams nuo pirmojo poros vaiko, princo George'o gimimo.

Pirmojo kūdikio, kuri pavadino George'u, pora susilaukė 2013 metų liepos 22 dieną. Berniukas gimė 16.24 val. vietos laiku (18.24 val. Lietuvos laiku). Kūdikis sverė daugiau nei 8 svarus (apie 3,8 kg). 
Kate Middleton ir princas Williamas

„Negalėtume būti laimingesni“, - taip trumpai ir aiškiai apie savo džiaugsmą daugiau nei prieš metus paskelbė naujai iškeptas tėvelis princas Williamas. Jis dalyvavo gimdyme Švč. Marijos ligoninėje Londono centre.

Princas George – trečias žmogus eilėje į sostą po monarchės Elizabeth II vyriausiojo sūnaus, sosto įpėdinio princo Charleso ir jo vyresnio sūnaus princo Williamo. Jis turi Kembridžo princo titulą.

Apie pirmojo kūdikio gimimą oficialiai buvo paskelbta džiaugsmingai minios sutiktu skelbimu ant paauksuoto stovo priešais Bekingamo rūmus.

Pirmasis kūdikis į šį pasaulį atėjo vėliau nei daug kas tikėjosi, ir tai dar labiau didino laukimo įtampą. Karališkosios šeimos pagausėjimo buvo laukiama nuo pat Williamo ir Kate pompastiškų vestuvių 2011-ųjų balandį.

Sulaukus šeimos pagausėjimo, D. Britanijos šeimą sveikino visi pasaulio šalių lyderiai. Tarp jų - taip pat ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentės spaudos tarnyba pranešė, kad D. Grybauskaitė pasveikino Jos Didenybę Karalienę Elžbietą II proanūkio gimimo proga.

„Linkiu kuo greičiau sustiprėti, didžiausios laimės ir meilės naujagimiui ir tėveliams. Lietuvos žmonės kartu su Jungtinės Karalystės žmonėmis nuoširdžiai džiaugiasi naujo Karališkosios šeimos nario atėjimu į pasaulį", - buyvo rašoma Prezidentės sveikinime. Šalies vadovė palinkėjo Karališkajai šeimai ir visiems Jungtinės Karalystės žmonėms visokeriopos sėkmės ir klestėjimo.

Kembridžo hercogas ir hercogienė Vestminsterio abatijoje susituokė 2011 balandį. Jų vestuves per televiziją stebėjo milijonai žmonių visame pasaulyje.

Kate Middleton ir princo Williamo bendro gyvenimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)