„Fox News“ išsiaiškino, jog Melaniai padeda vos keturi žmonės, tuo metu M. Obamai padėjo net 16 darbuotojų.

Pirmaisiais metais Baltuosiuose rūmuose Michelle savo pagalbininkams sumokėjo kiek daugiau nei milijoną eurų, tuo metu Melanios pagalbininkai JAV mokesčių mokėtojams kainuoja gerokai mažiau – apie 415 tūkstančių.

Melania Trump

Tiesa, šie skaičiai kardinaliai gali skirtis ir dėl to, jog į Baltuosius rūmus atsikrausčiusi M. Obama ėmėsi darbo, o štai Melania, kaip skelbiama, su sūnumi Barronu gyvena ne Baltuosiuose rūmuose, o Niujorke.

„Ji viską gerai apgalvoja ir pirmenybę skiria ne kiekybei, o kokybei“, – įvairius Melanios pasirinkimus apibūdino jos komunikacijos direktorė Stephanie Grisham.

„Melaniai svarbiausia, kad komanda būtų gera ir atliktų visas paslaugas, kurių reikia pirmajai poniai, taip pat svarbu, kad visi kartu būtų puiki komanda. Ji viską gerai apsvarsto ir todėl, kad nori mokesčių mokėtojų pinigus leisti tik protingai ir ribotai“, – teigė S. Grisham.

Šiuos duomenis „Fox News“ išsiaiškino po to, kai Baltieji rūmai pateikė viešą ataskaitą, kurioje yra pateikiami visi darbuotojai, jų pareigos bei atlyginimai.

Michelle Obama

Tiesa, tiek Melania, tiek Michelle turėjo dar po kelis asistentus, kurie nepatekdavo ir nepatenka į šį sąrašą. Priskaičiavus neoficialius padėjėjus, Melaniai padeda ne keturi, o devyni asmenys. Net penkiais daugiau nei nurodyta oficialioje ataskaitoje.

Įdomu ir tai, jog kai kurie šaltiniai teigė, kad M. Obamos asistentų skaičius kito. Vienu metu jai yra dirbę net 24 asmenys.

Panašu, kad Melania tikrai nėra švaistūnė. Hillary Clinton turėjo 19 asistentų, o Laura Bush – 18.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)