Įrodymas – naujausia jos fotosesija, per kurią šviesiaplaukė sekso bomba pozavo nuoga žurnalui „Purple“, nepalikdama nieko vaizduotei, rašo svetainė eonline.com.

Visam pasauliui apnuogindama savo krūtis, 46 metų gražuolė išsitiesė viliojančia poza, laikydama boa stiliaus šaliką. Nuotraukoje ji prisidengusi savo trumpai nukirptus plaukus ir, regis, yra minimaliai pasidažiusi, nors nėra abejonių, kad niekas į tai nekreipia dėmesio.

„Dabar tikrai žinau, kas esu, kai nusikirpau plaukus, - apie savo naująją šukuoseną naujausiame „Purple“ numeryje kalbėjo P. Anderson. – Pajutau didelį palengvėjimą, kai leidau juos nukirpti, ir kartu su plaukais dingo daug dalykų. Nenoriu leistis į asmenines detales, bet tai tikrai padėjo man išsivaduoti iš situacijos, kuri nebuvo teisinga, nepaisant to, kiek aš norėjau tikėti priešingai“.

Atrodo, kad dviejų vaikų motina iš tikrųjų leidžia mėgautis jos fotosesija, kai kitame itin karštame kadre avėdama tik aukštakulnėmis basutėmis atsigula ant meilės suoliuko. Ji demonstruoja savo pritrenkiantį kūną, nusukusi nuo kameros veidą.

Trumpaplaukei gražuolei, neseniai antrą kartą ištekėjusiai už savo buvusio vyro Ricko Solomano ir gavusiai svarbų vaidmenį Wernerio Herzogo būsimame filme „Vernon God Little“, patrumpintos sruogos taip pat suteikė naujo pasitikėjimo savimi.

„Paprastai nemėgstu savo pačios nuotraukų. Esu šiek tiek ekshibicionistė ir mėgstu pozuoti, - sakė ji fotografui Sante D`Orazio. – Tačiau pamatyti šias nuotraukas buvo kažkas kita, kažkas, ką mes padarėme. Tai tarsi paleidimo aikštelė tam, ką veiksiu dabar. Žiūrėdama į šias nuotraukas galvojau, ar tai tikrai aš?... Man vis dar buvo šokas suprastus, kaip gerai atrodau“.

P. Anderson nuotrauką rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)