„Man prireikė šešerių metų, kol galiausiai apsisprendžiau, jog tikrai noriu išsitatuiruoti akių obuolius. Man pasirodė, kad tai labai šaunu, bet teko palaukti šešerius metus, nes labai brangiai kainuoja“, – vaizdo įraše, kuriame paaiškina, kodėl prieš galutinai apsispręsdamas nešiojo juodos spalvos kontaktinius lęšius, teigia nuomonės formuotojas.


Kaip teigia Q. Gullifordas, vienos akies baltymo tatuiruotė kainavo 5 tūkst. dolerių. o tai reiškia, kad už tatuiruotę jis iš viso paklojo 10 tūkst. dolerių.

Procedūros metu Q. Gullifordas turėjo gulėti atsimerkęs, kol tatuiruočių meistras į jo akies baltymą suleido keturias porcijas pigmento.

„Po kiekvieno dūrio meistras mechaniškai išskaidydavo dažus, kad jie pasklistų po didesnį plotą. Ta spalva liks visam laikui“, – spalio 1 dieną „TikTok“ įraše pasakojo Las Vegase gyvenantis turinio kūrėjas.

Q. Gullifordas ir toliau gražina savo kūną tatuiruotėmis. Neseniai prisipažino, kad „dar toli gražu nepriartėjo prie savo tatuiruočių svajonės“: „Matau ir girdžiu žmones, teigiančius, kad naujiems kūno piešiniams paprasčiausiai jau nebėra vietos, bet galiu jus nuraminti, kad tikrai yra“.


Q. Gullifordo skaičiavimu, per trylika metų tatuiruotėms jis išleido nė daug, nė mažai – 70 tūkst. dolerių. Nors kai kurie jo kūną puošiantys piešiniai ir sulaukia prieštaringų vertinimų, vyras teigia nesigailintis nė dėl vieno iš jų. Be to, akių baltymų tatuiruotės nepataisomos – liks amžiams.

„Šitų neįmanoma pašalinti, ir dėl to esu labai laimingas, nes rezultatas be proto džiugina“, – sako ekscentriškos išvaizdos turinio kūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją