47-erių aktorė, pasakodama apie savo sveikatą, sakė, kad „ima fiziškai jaustis geriau“ ir tebevartoja vitaminus bei vaistus, rašo dailymail.co.uk.

„Na, kaip jūs laikotės? Papasakosiu apie savo sveikatos būklę. Man viskas gerai. Fiziškai imu jaustis geriau“, – „Instagram“ rašė serialo „San Francisko raganos“ (Charmed) žvaigždė.

Ji tęsė: „Aš vis dar kas trys dienos vartoju aspiriną, kad šis skystintų kraują, taip pat vartoju žuvų taukus, vitaminus D ir C, cinką ir B grupės vitaminų kompleksą. Vis dar patiriu smarkų širdies plakimą. Aš vis dar užmirštu, ką norėjau pasakyti (tai yra visų blogiausia). Tačiau viskas jau tikrai nėra taip blogai, kaip buvo prieš kelias savaites. Jaučiuosi geriau. Man buvo atliktas plaučių kompiuterinės tomografijos tyrimas ir širdies magnetinio rezonanso tomografijos tyrimas, abiejų rezultatai buvo geri“.

A. Milano pridūrė: „Visgi kartais man pasidaro labai baisu. Nebijau užsikrėsti ir vėl, bet baiminuosi, kad susirgs man brangūs žmonės. Nenoriu, kad jie kada nors patirtų, ką reiškia ši liga. Ji yra siaubinga. Todėl aš svyruoju tarp didžiulio dėkingumo ir didžiulės baimės“.

Aktorė pažymėjo esanti dėkinga, kad susirgo būtent ji, tačiau nepaprastai baiminasi, jog gali susirgti „draugai ar artimieji. Man tikrai labai įdomu, kaip jūs laikotės. Prašau, neužmirškite saugotis. Prašau, praneškite, kad jums viskas gerai“.

A. Milano taip pat pasidalijo dviem asmenukėmis: jose ji vilki raštuotą palaidinę, laisvai krinta palaidi plaukai.

O štai neseniai aktorė „Twitter“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip ji išsimaudžiusi duše šukuoja plaukus, o galiausiai keletas sruogų tiesiog lieka rankose.

Vaizdo įrašas prasidėjo aktorės žodžiais: „Sveiki, norėjau parodyti, kiek plaukų išslenka – tai COVID-19 pasekmė.

Ilgalaikius COVID-19 simptomus patyrę žmonės plaukų slinkimą nurodo kaip vieną pašalinių viruso poveikių, teigiama naujausiuose tyrimuose.

„Tai plaukų nepešantis šepetys – mano mėgstamiausias plaukų nepešantis šepetys. Kaip matote, dabar ant jo plaukų nėra“, – kalbėjo A. Milano, vilkinti „New York Giants“ chalatą.

Tada ji ėmė šukuoti rusvas plaukų sruogas, o ant šepečio pasiliko kelios plaukų gijos.

Vaizdo įrašą aktorė užbaigė parodydama visus iškritusius ilgus plaukus ir pridūrė: „Štai kiek plaukų netenku vieną kartą juos pašukavusi – viskas dėl COVID-19. Dėvėkite tą prakeiktą kaukę!“.

Aktorė prie šio sukrečiančio vaizdo įrašo savo 3,7 mln. sekėjų rašė: „Pamaniau, parodysiu, ką #Covid19 gali padaryti plaukams. Prašau, žiūrėkite į tai rimtai. #WearADamnMask (#DėvėkitePrakeiktąKaukę) #LongHauler (#IlgaiIšliekantysSimptomai)“.

Daugybė klinikų ir tyrimų patvirtina ryšį tarp COVID-19 ir plaukų slinkimo – persirgę šia liga teigia, kad jų plaukai slenka kuokštais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)