S. S. Raisuddin iškeliavo anapilin ankstyvą pirmadienio rytą ligoninėje „Hospital Canselor Tuanku Muhriz“, nurodė jos vyras, komikas Shuibas Sepahtu.

„Padedant slaugėms ir gydytojams, atlikau vaizdo skambutį. Tai buvo paskutinis kartas, kai aš ir mano vaikai matėme ją gyvą“, – vietos naujienų agentūrai „New Strait Times“ sakė S. Sepahtu.

„Mačiau jos skruostais tekančias ašaras, tarytum ji suprato, ką jai sakėme, – tęsė našlys. – Vėliau, kai vaikai užmigo, nuvažiavau į ligoninę, perskaičiau Korano skyrių bei pasimeldžiau už savo žmoną. Deja, bet man neleido su ja pasimatyti.“

Atlikėja buvo hospitalizuota praėjusį trečiadienį, nes susidūrė su kvėpavimo sunkumais dėl COVID-19, informuoja people.com. Moteris buvo beveik aštuntą mėnesį nėščia, kai jai buvo sukelta dirbtinė koma.

Pranešama, kad praėjusį penktadienį S. S. Raisuddin pagimdė berniuką atlikus cezario pjūvį.

„Ji sunkiai kovojo, kad išgelbėtų mūsų mažylį, – kalbėjo S. Sepahtu. – Vardą Ayashas Affanas išrinko pati, sakė, kad jis susijęs su kovotoju Gazos Ruože.“

Liepos mėnesio pabaigoje sutuoktiniai patvirtino, kad visai šeimai buvo nustatyta COVID-19 infekcija, ir savo instagramo paskyrose pasidalijo vaizdo įrašais, kaip imami tepinėliai iš nosies. Taip pat pora pridūrė, jog koronavirusu užsikrėtė ir jų kambarinė.

Praėjusią savaitę S. Sepahtu paskelbtoje video medžiagoje matyti deguonies kaukę užsidėjusi S. S. Raisuddin, apkabinanti savo vaikus. Komentarų skiltyje vyras prašė melstis už jo žmoną ir negimusį kūdikį.

Pirmadienį S. Sepahtu atskleidė „New Strait Times“, kad dainininkė bus palaidota šalia savo mamos kapo Gombake esančiose kapinėse.

„Tik man bus be galo sunku pranešti savo vaikams apie jos mirtį“, – pasiguodė komikas.

Remiantis Johnso Hopkinso universiteto COVID-19 duomenų baze, pirmadienį Malaizijoje buvo nustatyti 17 236 nauji koronaviruso atvejai ir 212 mirčių. Paskiepyta maždaug 9 mln. gyventojų, arba apie 27,5 proc. šalies populiacijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)