2011 metų vasarį N. Portman ant scenos lipo būdama nėščia ir susižadėjusi su jai sėkmę atnešusio filmo choreografu Benjaminu Millipiedu. Žavus 34 metų prancūzas stebėjo mylimąją ir šių metų „Oskarų“ teikimo ceremonijoje, kai ji pristatė geriausio aktoriaus apdovanojimą ir įteikė jį juostos „Artistas“ („The Artist“) aktoriui Jeanui Dujardinui.

Septynių mėnesių sūnų Alephą auginantys N. Portman ir B. Millipiedas atrodė dar stipriau įsimylėję vienas kitą. Aktorė vilkėjo „Christian Dior“ suknele – tai vintažinis raudonas plonyčio silko, mušto aksominiais žirneliais, drabužis. Suknelė puikiai paryškino po nėštumo tobulas formas susigrąžinusios N. Portman kūno linijas.

Be to šių metų „Oskarų“ teikimo ceremonijoje buvo dar šis tas naujo – ir N. Portman, ir B. Millepiedas mūvėjo naujus žiedus ant pirštų, ant kurių nešiojami vestuviniai žiedai. Palyginus su 2011 metų Akademijos apdovanojimų nuotraukomis, šalia blizgančio sužadėtuvių žiedo ant aktorės piršto buvo dar vienas papuošalas. B. Millepiedas ant to paties piršto mūvėjo paprastą sidabrinį žiedą.

Pora apie savo asmeninius santykius ir sūnų nepasakoja. Aktorės atstovai jokių komentarų šia tema irgi neteikia. Filmuojant „Juodąją gulbę“ įsimylėjusi pora 2010 metų gruodžio pabaigoje pranešė apie sužadėtuves ir tai, kad susilauks kūdikio.

Pernai atsiimdama geriausios aktorės apdovanojimą N. Portman su ašaromis akyse dėkojo savo mylimajam: „Jis man dabar suteikė svarbiausią gyvenimo vaidmenį“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją