Socialiniuose tinkluose šia tema netyla diskusijos. Vienas „Telegram“ kanalas rašo, kad toks N. Kidman įvaizdis motyvuoja keltis anksti ryte ir skubėti į sporto salę, o ne ramiai gerti kavą.

Prieš tai šio žurnalo viršeliams pozavo aktorė Julia Fox, didesnio dydžio modelis Ashley Graham, modelis Irina Shayk, dizainerė Miuccia Prada, aktorius ir dramaturgas Jeremy O. Harrisas, modelis Altonas Masonas ir aktorė Nina Guseva.

Pastaruoju metu Nicole Kidman kaip modelis dažnai atsiduria dėmesio centre. Neseniai jos pasirodymas ant podiumo „Balenciaga“ mados namų pristatyme virto memu, iš kurio nuoširdžiai pasijuokė ir pati aktorė.

Pavasarį gerbėjai sukritikavo „Vanity Fair“ viršelį, kuriam Nicole Kidman pozuoja su trumpa „Miu Miu“ suknele. Internete fotosesija smerkta kaip aktorei netinkanti nei pagal jos lygį, nei pagal amžių. Viename iš interviu pati žvaigždė prisipažino, kad pati nusprendė pasipuošti būtent tokia suknele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją