„Leiskite pagalvoti. Aš suprantu, kad nuskambės keistai, be to, nė pats nežinau, ar tai įmanoma, bet kartais man atrodo, kad prisimenu netgi tą laiką, kai buvau gimdoje. Atrodo, kad tada matydavau veidus tamsoje ar kažką panašaus“, – kalbėjo N. Cage‘as.

„Žinau, kad tai skamba visiškai absurdiškai, – tąsė aktorius, – bet man kažkodėl atrodo, kad taip tikrai buvo. Dabar, kai jau nebesu gimdoje, tenka įsivaizduoti, kad tai galėjo būti balso, kurį tada girdėjau skambant, vibracijos.“

Samprotaudamas toliau N. Cage‘as pridūrė: „Tai buvo ganėtinai seniai. Net nežinau, ar prisimenu buvimą gimdoje, tačiau būtent tokia mintis ateina man į galvą.“

Šia proga galima prisiminti dar vieną įsimintiną N. Cage‘o atsakymą, duotą per interviu „Yahoo!“ pramogoms skirtai rubrikai, per kurį kartu su kolega iš „Renfield“ filmavimo komandos aktoriumi Nicholu Houltu aptarinėjo šią siaubo komediją. Legendinis aktorius tada prisiminė, kaip kartą, o konkrečiai – filmuojantis 1988 m. išėjusiame ir kultiniu tapusiame „Vampyro bučinyje“ („Vampire‘s Kiss“), jam teko valgyti gyvus tarakonus.

„O, taip, dukart teko juos valgyti. Tai režisierius sumanė šitaip papokštauti“, – pasakė N. Cage‘as, paklaustas, ar turėjo ką patarti jaunesniam savo kolegai vabalų valgymo tema.

Aptarinėjant įvairiausius projektus, prie kurių N. Cage‘ui kada nors teko prisidėti, CBS pokalbių laidos vedėjas S. Colbertas paprašė aktoriaus išvardyti filmus, kurie jam pačiam yra patys brangiausi arba atrodo labiausiai vykę. N. Cage‘as nė nemirktelėdamas pateikė filmų penketuką.

Štai kokius filmus jis paminėjo: „Kiaulė“ („Pig“) (2021 m.), „Mandy“ (2018 m.), „Bėgti nuo mirties“ („Bringing Out the Dead“) (1999 m.), „Blogas policininkas“ („Bad Lieutenant“) (2009 m.) ir „Džo“ („Joe“) (2013 m.).

„Pradėti norėčiau nuo „Kiaulės“. Tai mėgstamiausias filmas iš tų, kuriuose man teko filmuotis, – pradėjo N. Cage‘as. – Dar man patinka Panoso Cosmatoso režisuotas „Mandy“. Puikiai vertinu ir Martino Scorsese darbą „Bėgti nuo mirties“. Patinka Wernerio Herzogo „Blogas policininkas“, taip pat Davido Gordono Greeno „Džo“.“

Paklaustas, koks veiksmo filmas apskritai nusipelno didžiausių jo pagyrų, N. Cage‘as atsakė: „Tai filmas „Drakonas įžengia“ („Enter the Dragon“) su Bruce‘u Lee.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)