Šiais metais karališkojoje šeimoje nestinga jubiliejų ir apvalių datų. Visai neseniai princas Williamas atšventė savo 40-ąjį gimtadienį, o netrukus princo Charleso žmona Camilla paminės svarbų gimtadienį – hercogienei sukaks 75 metai.

Neįprastą pasiūlymą Camillai pateikė jos vaikaitės – sūnaus Tomo Parkerio Bowleso ir dukters Lauros Lopes iš pirmosios santuokos dukros. Kaip karališkosios šeimos narė sakė interviu žurnalui „Vogue“, ją net gąsdina, kaip greitai subrendo jos vaikaitės.

„Mergaitės jau domisi drabužiais ir makiažu. Žinote, pasidaro gan baisu, kai pamatau jas su pradurtomis ausimis, su tonomis makiažo, juokingos spalvos plaukais ir panašiai“, – kalbėjo hercogienė.

Kaip paaiškėjo, Camilla taip niekada ir neišdrįso prasidurti ausų, kad galėtų pasipuošti auskarais. Vaikaitės nusprendė šiuo reikalu pasirūpinti ir įkalbėti močiutę jubiliejaus proga prasidurti ausis. Tačiau hercogienė, būdama tokio amžiaus, jaučiasi nepasiruošusi pokyčiams.

„To nebus! 75-ojo gimtadienio proga nesiruošiu sau pasidovanoti skylučių ausyse“, – išgirdusi pasiūlymą pyktelėjo Camilla.

Kornvalio hercogienė jubiliejaus proga planuoja kuklią šventę su šeima ir draugais.

Kaip skelbta anksčiau, karalienė Elžbieta II savo vaikaičio princo Williamo gimtadienio proga surengs didelį vakarėlį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją