Išskirtinai „Snіdanok s 1+1“ žiūrovai turėjo progą susipažinti su Lvivo kavinėje su ausinukais sėdėjusiu paaugliu kuris , kuriam už nugaros tuo metu stovėjo Holivudo žvaigždė Angelina Jolie. Paaiškėjo, kad tai 14-metis Julikas. Jį susirado „Snidanka“ žurnalistė Natalija Ščuka ir paklausė, į ką vaikinas taip atidžiai žiūrėjo telefone, kad net nepastebėjo pasaulinio garso aktorės.

Išskirtiniame interviu aštuntokas pasakojo, kad kavinėje atsidūrė atsitiktinai. Vaikinas ausies krašteliu išgirdo, kad kažkas netoliese šneka angliškai, ir net matė aktorę, tačiau prisipažįsta jos neatpažinęs.

„Realybėje ji yra labai graži, bet filmuose kartais taip nugrimuota, kad mažai kas atpažįsta“, – situaciją paaiškino Julikas.

Nuotraukos su Juliku, kuris nekreipdamas dėmesio į A. Jolie atidžiai kažką stebi telefone, akimirksniu pasklido internete ir pavertė vaikiną memų žvaigžde. O klausimas, kas taip ekrane sudomino Juliką, sudomino visą šalį.

„Tuo metu klausiausi muzikos ir tiesiog žiūrėjau įrašus instagrame“, – prisipažįsta vaikinas.

Po šio įvykio moksleivis grįžo namo ir net pagalvoti negalėjo, kad jo nuotrauka jau pasklido socialiniuose tinkluose. O kai mama parodė jo nuotrauką, negalėjo patikėti tuo, kas atsitiko.

„Žinote, tai tarsi svajonės išsipildymas, viskas taip tikra, bet atrodo, kad dabar pabusi, ir to nebus“, – dalijosi Julikas.

Į staiga atsiradusį populiarumą vaikinas žiūri su humoru, renka memus su savo atvaizdu ir tikina, kad pokštai jo neįžeidžia. Moksleivis dėkingas A. Jolie ir visiems, kurie palaiko Ukrainą tokiais sunkiais laikais, ir tiki Ukrainos pergale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją