Pora susitikinėti pradėjo 2014 m. spalio mėn., o kartu viešumoje pastarąjį kartą pasirodė 2015 m. „Billboard Music Awards“ renginyje gegužės mėn. viduryje, rašo usmagazine.com.

33-ejų B. Spears ištrynė visas buvusio draugo nuotraukas iš asmeninės paskyros socialiniame tinkle „Instagram“, nors socialiniame tinkle „Twitter“ vis dar yra daugybė nuotraukų, kuriose B. Spears kartu su Ch. Ebersoliu. Valentino dienos proga Ch. Ebersolis mylimajai dovanojo didžiulį pyragą su užrašu „Charlie myli Britney“. B. Spears pasidalino šia nuotrauka „Twitter“ paskyroje ir paliko štai tokį užrašą: „Pyragų karas baigtas! Charlie laimėjo!!! Visiems linkiu laimingos Valentino dienos.“

32-ejų Ch. Ebersolis su džiaugsmu laiką leido su B. Spears sūnumis – 8-erių Jaydenu ir 9-erių Seanu.

B. Spears buvo ištekėjusi už Jasono Alexanderio, vėliau – Kevino Federline‘o. Nuo 2011 m. gruodžio mėn. iki 2013 m. sausio mėn. dainininkė buvo susižadėjusi su Jasonu Trawicku. Prieš pradėdama susitikinėti su Ch. Ebersoliu ji draugavo su Davidu Lucado, tačiau, anot pačios B. Spears, jis jai nebuvo ištikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)