Trisdešimtmetė L. Lohan ir jos buvęs sužadėtinis Egoras Tarabasovas išsiskyrė liepos mėnesį. Aktorė tvirtino, kad tuometinis mylimasis ją užpuolė jų Londone esančio buto balkone.

D. Papageorgiou, kuriam priklauso restoranas „Rakkan“ ir baras prašmatniame Mikono paplūdimyje, pažinojo sužadėtinių porą ir esą „išgelbėjo“ aktorę kilus konfliktui su E. Tarabasovu šios Graikijos salos paplūdimyje šiemet liepą, skelbia „The Sun“. Tada pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuota kaip E. Tarabasovas kilus aršiam konfliktui užlaužia jai ranką už nugaros ir išstumia ją iš automobilio.

Vis dėlto, su naujais santykiais aktorė, regis, neskuba. Kažkada problemų turėjusi L. Lohan „Instagram“ pasidalijo savo ir D. Papageorgiou nuotrauka su prierašu #geriausiadiena, #draugai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)