Su mylimuoju vaikinu, krepšininku Chananu Safiru Colmanu sūnelio susilaukusi Jessie J paskelbė nespalvotą nuotrauką ir parašė įkvepiančią žinutę, kurią skyrė ne tik sau, bet ir visiems, „kuriems reikia ją perskaityti“, informuoja mirror.co.uk.

Britų muzikos apdovanojimų laimėjusi moteris apie nėštumą pranešė šių metų sausio mėnesį, o sūnelis Sky Safiras Cornish Colmanas pasaulį išvydo praėjusį mėnesį. 2021 m. Jessie J patyrė persileidimą.

„Jis yra visų mano svajonių išsipildymas“, – birželio 19 d. savo sekėjams instagrame pareiškė dainininkė, o gerbėjai pagyrė jos išvaizdą.

„Šią žinutę skiriu sau ir visiems, kuriems reikia ją perskaityti, – teigė ji. – Tavo kūne devynis mėnesius gyveno kitas žmogus. Tavo organai pasitraukė į šoną, jiems reikia sugrįžti į savo ankstesnes vietas. Tavo gimda vis dar lėtai traukiasi. Tebevyksta hormonų audra. Tavo organizmas dirba sunkiau nei kada nors anksčiau. Esi išsekusi, bet atlikai didelį žygdarbį. Išauginai naują žmogų. Žmogų, kuris gyvena savarankišką gyvenimą ir be galo tave myli.“

„Neskubėk. Rūpinkis savimi, savo fizine ir psichikos sveikata. Nepamiršk, kad taisaisi, ir nepamiršk to priminti kitiems, – tęsė dainininkė. – Džiaukis savo naujuoju kūnu. Jam reikėjo pasikeisti. Vienose vietose jis bus mažesnis, kitose – didesnis. Jis yra gražus ir natūralus. Nekreipk dėmesio į tai, ką šnabžda kiti, teigdami, kaip (ne)turėtum atrodyti po tam tikro laiko. Už lango 2023-ieji. Žmonėms derėtų atsipalaiduoti.“

„Tai tavo kelionė. Tavo laikas ir tavo kūnas. Jis ne toks kaip kitų žmonių, tu esi ypatinga, unikali. Štai taip atrodė mano kūnas praėjus 11 dienų po gimdymo. Dabar, po 35 dienų, atrodo praktiškai taip pat. Myliu savo kūną. Jis leido patirti magiškiausių akimirkų. Ir kai jis bus pasiruošęs ir galės vėl pasikeisti, pasikeis. Kad ir koks bus rezultatas, aš jam pasiruošusi. Tau puikiai sekasi, mamyte. Tu esi naudingiausia žaidėja“, – reziumavo ji.

Jessie J gerbėjams patiko jos požiūris į savo kūną, todėl komentarų skiltyje pasipylė pagyros už atvirumą.

„Ačiū, ačiū, ačiū. Nors mano sūnui jau treji su puse, tebenešioju keletą drabužių, kuriuos dėvėjau, kai buvau nėščia“, – parašė viena instagramo naudotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją