Kadras įamžintas prie baseino, nuotraukoje matyti M. Galkino sūnus Haris, kuris atsitūpęs, pasipuošęs juodu sportiniu kostiumu, o Liza, jo sesė, įsiamžinusi su turkio spalvos sportiniu kostiumėliu. Mergaitė stovi visai šalia brolio ir rodo į jį pirštu.

Komentatoriai pastebėjo, kad Galkino ir Pugačiovos vaikai yra draugiški, o patys tėvai suteikia jiems galimybę mėgautis vaikyste.


„Kodėl tik Alos ir Maksimo vaikai iš visų šou verslo žvaigždžių vaikų yra panašūs į vaikus?“, „Super tėvai turi super vaikus“, „Nuostabi šeima, vieninga, stipri. Vaikai greitai pasivys tėvų ūgį, kaip greitai užaugo“, „Ši nuotrauka praskaidrino mano dieną“, – rašė komentatoriai.

Tiesa, kaip rašo Unian.net, Lisa ir Harry šeimai padėjo susilaukti surogatinės motina. Būtent ji išnešiojo dvynius ir suteikė porai galimybę tapti tėvais. Pugačiova iš ankstesnės santuokos turi dukrą Kristiną Orbakaitę.

Delfi primena, kad neseniai didžiuosiuose Lietuvos miestuose pasirodė garsus rusų komikas M. Galkinas, kuris lietuviams pristatė naujausią parodijų programą. Visgi jis pradžiugino ne tik tuo, o ir netikėta staigmena – atliko žymų lietuvių kūrinį.

Akimirkomis iš M. Galkino pasirodymo pasidalinta ne vienoje socialinio tinklo platformoje. O štai į „TikTok“ paskyrą įkeltame vaizdo įraše galima pamatyti ir netikėtą garsaus rusų komiko staigmeną.

Į sceną žengęs vyras uždainavo legendinio lietuvių kūrėjo Vytauto Kernagio dainą „Mūsų dienos kaip šventė!“

Pradėjus dainuoti pirmuosius dainos žodžius pasigirdo plojimai, o netrukus su juo dainavo ir visa salė.

Didžiulio dėmesio garsus humoristas susilaukė ir po to, kai į socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame matėsi garsi sostinės vieta – Stiklių gatvė.

Joje nusifilmavęs M. Galkinas pranešė, kad netrukus Vilniuje bei kituose Lietuvos miestuose pristatys savo naujausią programą „Prekrasnoe nedaleko“ (liet. Tai, kas nuostabu, netoli).

„Labai džiaugiuosi vėl būdamas Vilniuje. Aš atvykau pas jus su nauju koncertu ir jau rytoj mes susitiksime. Mano pirmieji koncertai bus kovo 5 ir 6 dienomis Lietuvos sostinėje, Vilniuje. Kovo 7-ąją susitiksime Kaune, kovo 8-ąją Šiauliuose, o kovo 9-ąją Klaipėdoje. Koncertuose aš kalbėsiu rusiškai, bet kaip matote jau šiek tiek pramokau lietuviškai. Iki pasimatymo, Maksimas“, – kreipdamasis į lietuvius sakė garsus rusų komikas.


Visgi buvo ir tokių, kurie šio komiko atvykimu buvo nepatenkinti. Štai Delfi atsiųstame laiške rašoma, kad visai neseniai buvo minimos invazijos į Ukrainą metines, paskelbta apie A. Navalno mirtį, o dabar, kaip rašo autorius, bus juokiamasi iš M. Galkino anekdotų.

„Vasario 24 dieną minėjome Rusijos invazijos į Ukrainą antras metinės. Ukrainoje šiuo metu situacija yra išties sudėtinga. Dėl nepakankamo amunicijos kiekio, Ukraina priversta trauktis. Pagalba Ukrainai stringa. Rusijoje mistiškai miršta Navalnas. O mūsų Lietuvėlė ruošiasi švęsti savo nepriklausomybės atkūrimą juokdamasi besiklausant rusų komiko Maksimo Galkino juokelių ir dainuojant „Полковникуниктонепишет, Полковниканиктонеждёт/ Pulkininkui niekas nerašo, Pulkininko niekas nelaukia“ (Grupės Bi2 dainos žodžiai https://www.youtube.com/watch?v=1u7WN2zBEDc ). Vatnikai ploja atsistoję“, – buvo rašoma redakcijai atsiųstame laiške.

Laiške atkreipiamas dėmesys ir į M. Galkino pasirinktas renginio datas. Anot laiško autoriaus, jos nėra atsitiktinės.

„Net iki karo tokio antplūdžio rusiškų artistų į Lietuvą nebuvo. Datos taipogi renginių pasirinktos neatsitiktinai, šalia Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos! Kodėl tokia masė rusiškų reginių būtent šalia Lietuvos valstybinių švenčių?“ – klausė skaitytojas.

M. Galkinas pirmą kartą lietuviškai prabilo prieš kelis mėnesius. Tąkart jis irgi pranešė apie artėjančią programą.

„Mielieji, kovo mėnesį aš grįžtu į Lietuvą su visiškai nauja programa. Lauksiu jūsų savo koncertuose Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje. Ateikite, bus smagu. Iki greito“, – vaizdo įraše gana taisyklinga lietuvių kalba kalbėjo M. Galkinas.

Po akimirkos rusų kalba jis įvardijo tikslias datas ir pažymėjo, kur ir kada didžiausi humoristo gerbėjai galės garsenybę išvysti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)