„Mano pirmoji gydymo savaitė buvo tiesiog tragiška. Visą laiką pykino, visą laiką vėmiau. Po kelių savaičių tie nemalonūs pojūčiai dingo, ir pradėjau jaustis gerai. Tik nealkana“, – liepos 30 dieną „Club Random“ su Billu Maheriu prisipažino S. Osbourne.

Ji teigia, kad nuo į raumenis leidžiamo vaisto skrandis susitraukia, ir prasideda negrįžtami pokyčiai.

Sharon Osbourne

Skelbiama, kad jos vartojami vaistai yra pakankamai pavojingi - jie gali būti skiriami tik sunkia nutukimo forma ir antrojo tipo diabetu sergantiems pacientams. Kadangi išpopuliarėjusio vaisto trūksta, jo kainos šoktelėjusios į nematytas aukštumas.

Sharon Osbourne

Tarp garsių žmonių, prisipažinusių, jog vartojo šiuos vaistus, yra Elonas Muskas, Chelsea Handler, Amy Schumer, Sheryl Underwood, Lauren Manzo, Dolores Catania, Jennifer Fessler, Golnesa Gharachedaghi ir Remi Bader.

Prieš mėnesį laidos „TalkTV“ vedėja minėjo 41-ąsias santuokos su penkis kartu „Grammy“ apdovanotu Ozzy Osbourne‘u metines. Visai neseniai dainininkui diagnozuota giliųjų kojos venų trombozė.

„Kovoju su liga. Praeitą penktadienį išėmė filtrą. Kojoje buvo krešulys. Į kraujagyslę įdėjo filtrą, kad neatitrūktų ir nenukeliautų iki širdies ar smegenų. Skamba baisiau nei yra iš tikrųjų. Taigi, pirmadienį jį išims. Liūdna, kad viena sveikatos bėda po kitos. Tiesiog noriu, kad visa tai pasibaigtų, ir galėčiau ramiai gyventi“, – sakė pats O. Osbourne‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)