64-erių metų amžiaus garsenybė pasirinko juodos spalvos korsetą ir pademonstravo savo krūtinę, skelbia dailymail.co.uk.

Pasileidusi šviesius plaukus, populiariosios muzikos ikona savo įspūdingai glotnų veidą paryškino makiažu ir užsisegė įmantrų vėrinį.

„Apsirengusi, pasiruošusi, bet neturinti, kur eiti“, – prie nuotraukų parašė ji.


Dėl sveikatos problemų pasaulinį koncertinį turą atidėjusi Madonna pažadėjo savo gerbėjams, kad paskelbs naujas koncertų datas.

Tarp naujausių dainininkės nuotraukų yra ir itin pikantiškų kadrų. Pavyzdžiui, vienoje nuotraukoje ji sėdi ant unitazo be kelnių, tik su korsetu, o ant kaklo kabo kryžiaus formos pakabukas. Kitoje Madonna vilki apsiaustą su šviesiais ruoželiais ir demonstruoja tinklines kojines bei ilgaaulius batus.

Madonnos turas „Celebration Tour“ Šiaurės Amerikoje turėjo prasidėti liepos mėnesio viduryje, atlikėja planavo aplankyti 20 Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) ir Kanados miestų. Tačiau planus sujaukė pablogėjusi Madonnos sveikata, privertusi nerimauti jos gerbėjus visame pasaulyje.

Žvaigždė keletą parų praleido intensyviosios terapijos skyriuje, o jos vadybininkas pranešė, kad moteris pasigavo „rimtą bakterinę infekciją“. Portale „Radar Online“ pasirodė sensacingas straipsnis, kuriame teigiama, kad Madonną ištiko ūminis sepsinis šokas ir kad ji buvo atgaivinta preparatu „Narcan“, kuris paprastai naudojamas padėti narkotikų perdozavusiam asmeniui.

Sepsis pasireiškia, kai organizmas reaguoja į infekciją išskirdamas chemikalų, kurie gali sukelti rimtą vidaus organų nepakankamumą ir kartais netgi mirtį.

„DailyMail“ susisiekė su Madonnos atstovais spaudai ir paprašė pateikti komentarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)