Pasak keleto šaltinių, D. Trumpo jaunesniojo ir K. Guilfoyle santykiai trunka jau kelias savaites.

Ši žinia paviešinta praėjus dviem mėnesiams po to, kai Vanessa Trump padavė skyrybų prašymą. Ji ir D. Trumpas jaunesnysis turi penkis bendrus vaikus.

Skirtis moteris ryžosi praėjus 12-ai bendro gyvenimo metų.

„D. Trumpas jaunesnysis ir K. Guilfoyle tikrai susitikinėja ir puikiai leidžia laiką kartu, – sakė vienas šaltinis portalui „Page Six“. – Viešinti šeimos reikalų jis nenorėtų, tačiau juk aišku, kad skiriasi, o K. Guilfoyle draugija jį nuoširdžiai džiugina.“

„Fox News“ ir „Trump Organization“ atstovai į portalo „People“ užklausą pakomentuoti gautą informaciją sureagavo ne iš karto.

Remiantis „Page Six“ gauta informuoja, naujoji pora sekmadienį vakare kartu atvyko į Niujorke surengtą vakarėlį, skirtą naujo JAV ambasadoriaus Vokietijoje Richardo Grenello garbei. Iš vakarėlio D. Trumpas jaunesnysis ir K. Guilfoyle išėjo taip pat kartu, o vėliau buvo pastebėti vakarieniaujantys restorane „Harry Cipriani“ Penktojoje aveniu.

49-erių metų K. Guilfoyle, buvusi San Fransisko ir Los Andželo prokurorė, buvo ištekėjusi už anksčiau San Fransisko mero pareigas ėjusio, o dabar Kalifornijos gubernatoriaus pavaduotojo postą užimančio Gavino Newsomo. 2005-aisiais, po ketverių bendro gyvenimo metų, pora išsiskyrė.

„Fox News“ laidos vedėja yra atkakli šalies prezidento D. Trumpo šalininkė: eteryje ji neretai prabyla JAV vadovą ir jo šeimą palaikančiomis frazėmis. Pernai gegužę K. Guilfoyle prasitarė apie pokalbį su D. Trumpo administracija dėl galimybės dirbti Baltųjų rūmų atstove spaudai, kai šį postą paliko Seanas Spiceris. Vis dėlto toks planas veikiausiai neišdegė, nes K. Guilfoyle buvo sudariusi ilgalaikę sutartį su televizijos tinklu „Fox News“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)