Aktorė „Instagram“ pasidalijo nuotrauka, kurioje ji užfiksuota vilkinti bikinį. Nuotrauka susilaukė gausybės gerbėjų atsiliepimų.

„Svarbu savimi rūpintis. Kūnas, protas ir dvasia“, – savo nuotrauką pakomentavo aktorė.

Sh. Stone sekėjai žavėjosi jos tvirta ir grakščia figūra ir pastebėjo, kad aktorei tarytum neegzistuoja laikas.

Neseniai Sh. Stone papasakojo, kaip jai pavyksta atrodyti taip puikiai nepaisant rūpesčių, susijusių su darbu ir trijų sūnų auginimu. Aktorė pabrėžė, kad miega po aštuonias valandas per parą, daug plaukioja baseine, daro įtūpstus ir pritūpimus, maudosi vonioje su arnikos ekstraktu ir Negyvosios jūros druska bei pusryčiams valgo vaisius.

„Mano mėgstamiausi pusryčiai – arbūzas su fetos sūriu ir mėtomis, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Po to aš paprastai suvalgau duonos be glitimo skrebutį ir geriu žolelių arbatą“, – interviu „WSJ Magazine“ dėstė Sh. Stone.

Tokių pastangų rezultatas yra akivaizdus. Neseniai vykusiame metų mados renginyje Met Gala Sh. Stone tiesiog sužibėjo. Renginyje ji pasirodė vilkėdama juodą prigludusią dizainerio Thomo Browne‘o suknelę su apsiaustu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)