Štai ką žurnalistams papasakojo 38 metų Pink: „Vienas komikas man pareiškė: patrauk tą savo p**ę, niekas jos nenori matyti. Juk tai baisu, labai negražu, suprantate? Atsakiau, kad kitą kartą, kai ketina mane kviestis, gali man parūpinti kelnes".

Pink kalbėjo apie komentarą, kurio sulaukė iš savo buvusio bičiulio komiko Marlono Wayanso. Dainininkė sako, kad ji nepasiduoda ir jos įrašų kompanijos spaudimui, esą, peržengusi 35 metų amžiaus ribą ji nebegali būti popžvaigždė,

Pink visame pasaulyje pardavė daugiau nei 47 mln. albumų. Nepaisant to, šiais metais ji sužinojo, kad radijo stotys gali nenorėti groti jos dainų iš naujausio albumo „Beautiful Drama".

„Tikrai niekas nebūtų taip kalbėjęs su atlikėju vyru. O jiems net neatrodė grubu ar netinkama. Tiesiog tokia buvo praktika, tokia statistika. Laimei, situacija keičiasi", – sako Pink.

Du vaikus auginanti atlikėja sako šiuo metu besistengianti bet kokia kaina „pakeisti situaciją pramogų pasaulyje", kur vis dar galioja seksistiniai įsitikinimai. Moteris sako, kad pokyčiai jai labai svarbūs dar ir dėl to, kad pati augina šešerių metų dukrą Willow.

Šiais metais dainos „What About Us" atlikėja socialinėje žiniasklaidoje pasidalino nuotrauka, kurioje krūtimi maitina savo 11 mėnesių sūnelį Jamesoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)