Žiniasklaida nuolat spėliodavo, kaip tokio amžiaus moteriai pavykdavo atrodyti lyg trisdešimties, bet staiga viskas pasikeitė - tikrąjį aktorės amžių išduoda ir suglebęs veidas, staiga pradėjęs raukšlėtis veidas, ir glembanti oda ties keliais.

Skaičiuojama, kad savo tobulai išvaizdai puoselėti D. Moore jau yra išleidusi daugiau nei 120 tūkst. JAV dolerių. Moters oda dar visai neseniai atrodė lyg perpus jaunesnės merginos. Nebuvo matyti ir jokių natūralaus senėjimo žymių. Kalbama, kad ilgą laiką ši gražuolė nebuvo abejinga garsenybių pamėgtoms botokso injekcijoms bei cheminiam odos šveitimui.

Šaltinių duomenimis, vien krūtų didinimo operacijai ji nepagailėjo 19 tūkst. dolerių. Chirurgai buvo prisilietę ir prie Demi klubų bei pilvo – gražuolei buvo nusiurbti riebalai. Bėgant metams keitėsi ir jos nosies forma – ilgainiui ji tapo siauresnė nei karjeros pradžioje. Teigiama, kad dar 330 tūkst. JAV dolerių per savo karjerą ji išleido sportui ir dietoms.

Gražuolė lankė ne tik jogos užsiėmimus, bet ir kikboksą. Pati aktorė didžiąją dalį kalbų apie savo išvaizdą neigia aiškindama, kad nejaučia jokio diskomforto sendama, o jos puikios išvaizdos paslaptis – jogos rezultatas. Panašu, kad stebuklinga jogos galia pastaruoju metu pažaboti laiko nepadeda.

Taip Demi Moore atrodo pastarosiomis dienomis:

Kaip keitėsi aktorės išvaizda nuo 1981-ųjų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)