„Aš net nežinau, ar galiu tai taip pavadinti. Nežinau“, - sakė H. Klum ir paaiškino, kad su M. Kristenu, kurį pažįsta jau ketverius metus, ją sieja draugystė.

„Su mūsų šeima jis praleido pastaruosius ketverius metus. Jis rūpinosi visa mūsų šeima, daugiausia mūsų keturiais vaikais, be galo mums padėjo, - pasakojo modelis. - Patikėjau jam savo vaikus. Jis puikus vyras, žinote, ir mes ką tik pradėjome pažinti vienas kitą iš visai kitos pusės“.

Laidos vedėja paklausė pašnekovės ir apie jos sutuoktinio Sealo komentarus, esą žmona buvo užmezgusi romaną su M. Kristenu dar santuokos metu. „Jis apkaltino tave, cituoju „sanguliaujant su pagalbininku“, norėdamas pasakyti, kad turėjai romaną su asmens sargybiniu dar būdama jo žmona. Vėliau jis savo komentarą patikslino fraze „prieš tai, kol buvo užbaigtos skyrybos“. Ką manote apie jo komentarą, apie tai, kaip jis tai pasakė? Daugeliui žmonių jo pasirinkti žodžiai sukėlė pasibjaurėjimą“, - klausė K. Couric.

H. Klum atsakė: „Tikrai, jis pasirinko labai specifinius žodžius. Esu prie to įpratusi. Nežinau. Man tai nepatinka. Aišku, tai netiesa. Niekada nesidairiau į kitus vyrus, kol buvau su juo. Sunku galvoti, kad jis taip mąsto. Jūs nežinote... jis buvo įskaudintas...“.

Vėliau keturis vaikus turinti H. Klum pažymėjo, kad su savo asmens sargybiniu užmezgė romantišką ryšį tik po to, kai sausį buvo paskelbta apie jos ir Sealo skyrybas. Ji apgailestauja, kad ypatingas žiniasklaidos susidomėjimas daro spaudimą jos naujiems santykiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)