Savo nuomonėmis gerbėjai pasidalijo pavadinimą pakeitusio socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje. Jie sakė nesupratę E. Blunt suknelės.

Vieni svarstė, kad žemiau juosmens nupiešti apatiniai, o viršuje esančios petnešos neįprastai „gulasi“ ant jos kūno.

„Ar Emily Blunt dėvi aptemptą suknelę? Taip – ji vilki“, – svarstė vienas komentatorius.

Emily Blunt

Dar vienas rašė, kad jos suknelės viršus primena kabyklą. O kitas iškėlė diskusiją, ar tik jis vienas mato jos suknelėje esančias kelnaites.

„Dievinu Emily Blunt ir meldžiuosi, kad ji laimėtų, nes to nusipelnė. Bet ar dar kas nors šioje suknelėje mato siauras kelnaites?!“ – klausė vartotojas.

Tai pastebėjo ir kitas vartotojas: „Aš labai myliu Emily Blunt, bet ši suknelė atrodo taip, tarsi ant jos būtų uždėtos siauros kelnaitės.“

Vis dėlto petnešos sukėlė dar daugiau apkalbų.

„Mane taip blaško Emily Blunt suknelės pečiai“, – rašoma dar vienoje žinutėje.

Nepaisant komentarų, kaip buvo rašoma independent.co.uk, suknelės stilistė Jessica Paster tikėjosi įvairių komentarų. Ji mano, kad kiekvienas žmogus turi skirtingą nuomonę, kai kalbama apie madą.

Emily Blunt su vyru Johnu Krasinskiu

Be to, tai ne vienintelis variantas, kuriuo į ceremoniją turėjo puoštis aktorė. Buvo net trys suknelės, tačiau prieš pat ceremoniją nutarta pasirinkti šią.

„Manau, kad kai nusprendi, ką nori vilkėti, kažkas įvyksta. Tai priklauso nuo jūsų nuotaikos. Vienas buvo spalvotas, kitas – diafano, trečias – baltas, o trečias – maža mergaitė“, – apie pasirinkimą „Vanity Fair“ kalbėjo J. Paster.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją