Garsioji moteris vėl išsirengė nuogai ir pribloškė gerbėjus, informuoja dailystar.co.uk. 50-ies metų H. Klum instagrame paskelbė keletą sode padarytų videoįrašų, kuriuose džiaugiasi saule be viršutinės bikinio dalies.

Ji buvo net nepasidažiusi ir iš arti filmavo savo kūną, gulėdama netoli baseino, o gerbėjams parodė, kad nedėvi liemenėlės.

Nuogą krūtinę moteris pridengė ranka ir nusišypsojo prieš objektyvą, o paskui nufilmavo savo šunis, kurie lakstė netoliese. H. Klum oda tiesiog žėrėjo saulės spinduliuose. Prie vaizdo klipo ji parašė „Sekmadieniai“ ir paliko jausmaženklį – saulutę.


Už grupės „Tokio Hotel“ gitaristo Tomo Kaulitzo ištekėjęs modelis mėgsta sekėjams pasakoti apie savo kasdienį gyvenimą ir reguliariai skelbia žinutes instagrame. H. Klum patinka keliauti, todėl neseniai ji paviešino nuotrauką, kurioje gundomai žiūri pro viešbučio langą apsivilkusi trumpą dryžuotą suknelę. Moteris avėjo juodus batus iki kelių ir leido pasigrožėti raudonai nulakuotais nagais bei riešą puošiančiomis sidabrinėmis apyrankėmis.

Tiesa, tokie kadrai tikriausiai nebestebina jos gerbėjų, nes H. Klum ne kartą sakė, jog namuose mėgsta būti nuoga.

„Būdama be drabužių jaučiuosi puikiai, – „People“ pareiškė ji. – Mano vaikai netgi įspėja, kad apsirengčiau, kai atsiveda draugų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)