M. Carey pasirodė scenoje blizgančia sidabro spalvos suknele su gilia iškirpte, jos koncerto klausėsi Jerry Hall, Emmy Rossum ir Johnas Travolta.

Koncerto Londono Dorčesterio viešbutyje rengėjas valdo Brunėjų nuo 1967 m. 2006 m. jis patvirtino konstitucijos pataisą, pagal kurią pasiskelbė „neklystančiu“. „CBS News“ teigė, kad jo vyriausybė kaltinama despotiškumu, spaudos laisvės ir žodžio bei tikėjimo varžymu, moterų diskriminacija ir užsienio darbininkių išnaudojimu.

Neseniai Hassanalas Bolkiah paskelbė, kad 2014 m. valdys šalį pagal šariato įstatymus, kuriuose numatyta užmėtyti akmenimis už neištikimybę, nukirsti ranką už vagystę ir daugybė kitų žiaurių bausmių.

M. Carey yra ilgametė sultono sūnaus princo Azimo draugė.

Lapkritį ji koncertavo Angolos prezidentui Jose Eduardo dos Santosui už 1 mln. dolerių (2,5 mln. Lt), gruodžio pradžioje – turtuoliams Nigerijoje.

Prieš penkerius metus Naujųjų metų išvakarėse M. Carey koncertavo Libijos diktatoriaus Muammaro Gaddafi (Muamaro Kadafio) sūnui Mutassimui Gaddafi. Po trejų metų ji atsiprašė už koncertą ir pasisiūlė paaukoti pinigų labdaringoms organizacijoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)