Kaip rašoma portale „People“, sodą miško tema K. Middleton sukūrė padedama dizainerių Andree Davies ir Adama White‘o. Jis pavadintas „Back to Nature“ (atgal į gamtą), taigi, nesunku nuspėti, kokia pagrindinė šios gamtos oazės paskirtis, – suteikti progą šeimai pasidžiaugti medžių prieglobsčiu ir gauti maksimalią augmenijos teikiamą naudą.

Kaip matyti iš nuotraukų, sode su malonumu laiką leidžia visa karališkoji šeima: princas Williamas, pati K. Middleton ir jų vaikai – penkiametis princas George‘as, keturmetė princesė Charlotte ir, kaip jau minėta, princas Louisas.

Mažasis Louis‘as aprengtas iš brolio paveldėtais dryžuotais „Neck and Neck“ prekės ženklo šortais.

Princas Williamas mėgina jį pasupti ant sūpynių, kurias prieš kelias dienas išbandė ir K. Middleton. Nuotrauka, kurioje ji pozuoja valiūkiškai besisupanti, buvo paviešinta su publikacija, iš kurios pirmą kartą sužinojome apie jos puoselėjamą sodo idėją.

Sūpynės pakabintos prie centrinio sodo objekto – medyje įrengtų namų. K. Middleton viliasi, kad jos tikrai įkvėps kūrybiškiems, smagiems žaidimams įvairaus amžiaus žmones.

K. Middleton įprotis kartu su vaikais pabėgti nuo Londono šurmulio į tėvų namus Vakarų Berkšyro kaime ir pasimėgauti grynu oru gamtos artumoje – seniai ne paslaptis.

„Leisti laiką drauge – ypač svarbus šeimos gyvenimo aspektas. Man, kaip motinai, net paprasčiausi žaidimai lauke atrodo labai vertingi“, – yra prasitarusi K. Middleton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)