Vis dėlto, šįkart visi dėmesį atkreipė ne tiek į išraiškingas jos kūno formas, kiek į naują šukuoseną, kurią ji pavadino „Bo Derek kasytėmis“.

Savaitgalį realybės šou žvaigždė „Snapchat“ įkėlė vaizdo įrašą, kuriame ji puikuojasi standžiai supintomis kaselėmis. Užuot patvirtinusi akivaizdžias savo naujojo stiliaus kultūrines šaknis, Kim pareiškė, kad ją įkvėpė devintojo dešimtmečio supermodelis Bo Derek, su panašiomis kaselėmis pasirodęs 1979 metų filme „10“.

Neteisingas kultūrinis asignavimas nepraslydo pro akis afroamerikiečių kilmės internautams. Daugybė žmonių socialinėje žiniasklaidoje pažymėjo, kad ne B. Derek sugalvojo šį stilių, ir siūlė Kim labiau pasidomėti tuo.

Kartą pati B. Derek gynė savo kaseles pademonstravusią Kylie Jenner, kai šiai kaltinimus kultūriniu pasisavinimu pateikė „Bado žaidynių“ („Hunger Games“) aktorė Amandla Stenberg.

„Tai tik šukuosena! Tai tik tiek, – sakė B. Derek „The Cut“. – Ne, rimtai, turint omenyje visas svarbias rasines ir kultūrines problemas, kurias šiuo metu turime, žmonės ketina sutelkti dėmesį į šukuoseną? Ne, ne. Aš pataupysiu savo pastangas svarbiems rasiniams ir kultūriniams klausimams.“

Nepaisant B. Derek argumentų, K. Kardashian turėtų būti pakankamai supratinga atiduoti pagarbą tiems, kam ją dera atiduoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)