Pasak „Harper Magazine“ vyriausiosios redaktorės, knyga, kuri turėtų pasirodyti rugsėjį, skaitytojus ir nustebins, ir sujaudins.

D. Moore savo memuaruose atvirai aprašo savo kovą su priklausomybe, pasakoja apie kūno įvaizdį ir vaikystės traumas.

Aktorės vaikystė nebuvo lengva. Ji užaugo su patėviu, kuris vežiojo šeimą iš vienos vietos į kitą, o vėliau nusižudė, kai ji dar buvo maža. Savo tikrojo tėvo D. Moore niekada nematė.

Jos motina buvo daug kartų suimta už tokius nusikaltimus, kaip vairavimas išgėrus ir padegimai.

Visa tai ir sveikatos problemos paauglystėje nesuteikė D. Moore stabilumo, tad galiausiai mergaitę išmetė iš mokyklos ir ji ėmė skintis kelią į šou verslo viršūnes.

Apie šiuos sunkumus Demi rašo savo memuaruose, kuriuose taip pat aptaria savo karjerą ir tris santuokas.

Būdama 17 m., būsima aktorė susipažino su muzikantu Freddy Moore‘u, su kuriuo sukūrė tris bendras dainas, o 1980 m. už jo ištekėjo. Jų santuoka nutrūko po penkerių metų.

Nuo 1987 iki 2000 m. ji buvo užmezgusi santykius ir gyveno santuokoje su aktoriumi Bruce‘u Willisu, o vėliau, 2005 m. ištekėjo už Ashtono Kutcherio ir su juo gyveno iki 2013 m.

„Harper“ vyriausioji redaktorė Jennifer Barth būsimai knygai negaili pagyrų:

„Inside Out“ visų pirma ir visų svarbiausia yra moters istorija, o tai, kad savo istoriją pasakoja moteris, kuri yra viena iš garsiausių mūsų laikų aktorių, šią trapumo, stiprybės ir savęs priėmimo kelionę tik dar labiau aktualizuoja“, – sako ji.

Ji tęsia: „Manau, ši knyga skaitytojus nustebins ir sujaudins.“

Žurnalas „Big Wig“ knygą „Inside Out“ vadina išgyvenimo, sėkmės ir pasidavimo tėkmei, taip pat atsparumo istorija.

Rašoma, kad D. Moore knyga yra nuoširdi ir atvira.

D. Moore turi tris dukras: Rumer (30 m.), Scout (27 m.) ir Tallulah (25 m.).

Devintajame dešimtmetyje moteris gydėsi reabilitacijos klinikoje nuo priklausomybės narkotikams ir alkoholiui ir knygoje didžiulis dėmesys skiriamas šiam sunkiam gyvenimo periodui.

Vėliau, 2012 m., jai ir vėl teko gydytis – paskutinis lašas buvo tai, kad po ilgų mėnesių trankaus šventimo ir svorio metimo, ji nualpo savo namuose Los Andžele.

Reabilitacijos klinikoje ji ir vėl buvo gydoma nuo priklausomybių ir mitybos sutrikimų.

Nuo to laiko D. Moore atvirai pasakoja apie savo sunkumus, jų nebeslepia. Sakydama kalbą per 29-ųjų „Peggy Albrecht Friendly House“ kasmetinių apdovanojimų ceremoniją, kai buvo išrinkta Metų moterimi, ji prisipažino, kad ilgus metus ritosi savidestrukcijos spirale žemyn.

„Kad ir kokios sėkmės būčiau sulaukusi, niekada nesijaučiau pakankamai gera“, – drąsiai prisipažino moteris.

Ji tęsė, kad šis kelias galiausiai ją atvedė iki krizės taško, ir tik su mylimų žmonių pagalba ji pagaliau ėmė gyti.

„Jie man suteikė progą pakeisti savo gyvenimo kryptį prieš galutinį susinaikinimą. Akivaizdu, kad jie mane matė objektyviau, nei aš save mačiau pati. Ir aš esu labai dėkinga, nes be šios galimybės, be jų tikėjimo manimi, šiandien aš čia nestovėčiau“, – pasakė žvaigždė.

Neseniai D. Moore suvaidino filme „Corporate Animals“ kartu su Edu Helmsu.

Ji gerai sutaria su buvusiu vyru B. Willisu, su kuriuo užaugino tris jųdviejų dukras, taip pat stengiasi pagerinti santykius su naująja Ashtono Kutcherio žmona Mila Kunis.


Gražuolė taip pat papasakojo, kad per pastaruosius septynerius metus visiškai pasikeitė jos prioritetai.

Kalbėdama su Gwyneth Paltrow ir Arianna Huffington 2019 m. „Goop“ sveikatos konferencijoje, D. Moore prisipažino, kad dabar ji labiau susitelkusi į savo sveikatą ir į ją supančius artimuosius, nei į karjerą.

„Santykiai man dabar svarbiausi, o visa kita – antroje vietoje“, – paaiškino ji Niujorke vykusiame renginyje.

Knyga „Inside Out“ dienos šviesą išvys rugsėjo 24 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)