Birželio mėnesį 65-erių metų Madonna dėl sunkios bakterinės infekcijos buvo skubiai paguldyta į ligoninę ir kelias dienas praleido intensyviosios terapijos skyriuje. Šio gydymo metu Madonna mažiausiai vieną naktį buvo intubuojama, rašo mirror.co.uk.

Dabar ji atrodo visiškai kitaip nei įspūdingose asmenukėse, kurias skelbia socialiniame tinkle „Instagram“. Įrašuose, kurie pasklido internete, popmuzikos karalienė matoma gerokai paburkusiu veidu ir nusprendusi nenaudoti jokio makiažo. Ji taip pat išsibalino savo antakius. Gerbėjai dalijosi savo nuogąstavimais, o vienas asmuo parašė: „Jėzau, kas jai nutiko?“. Kitas pažymėjo: „Jos lūpos atrodo skausmingai“.


Plastikos chirurgas Reza Nassabas užsiminė, kad papilnėjęs Madonnos veidas gali būti jos gulėjimo ligoninėje pasekmė. Kalbėdamas išskirtinai „The Mirror“, jis sakė: „Panašu, kad jos veidas ir lūpos yra šiek tiek patinę. Anksčiau šiais metais jos veide įvyko reikšmingų pokyčių. Neseniai ji gulėjo intensyvios terapijos skyriuje, ir kartais pacientams dėl įvairių priežasčių atsiranda patinimų ar edemų. Dabartinę jos išvaizdą galėjo nulemti gydymas ligoninėje“.

Jis taip pat užsiminė, kad Madonnai galėjo būti atlikta veido patempimo procedūra. R. Nassabas įspėjo: „Visi, mąstantys apie kosmetines operacijas, turėtų gerai žinoti, kad visuomet gali kilti potencialių pavojų ir komplikacijų. Prieš operaciją pacientai visada įvertinami dėl galimos grėsmės, kuri gali kilti atlikus operaciją“.

Apdovanojimu įvertintas estetikos specialistas Amishas Patelis manė, kad Madonną galėjo ištikti alerginė reakcija, sukėlusi paburkimus jos veide. Jis pridūrė: „Jei žmogui buvo atliktas lazerinis odos atjauninimas ar agresyvus cheminis veido šveitimas, po procedūros veidas gali likti patinęs“.


Tačiau A. Patelis sakė nemanantis, jog Madonnos išvaizda pasikeitė nuo užpildų. „Padauginus užpildų, nuo kurių veidas pasidaro panašus į pagalvę, mes paprastai skruostuose įžiūrime kontūravimą, tačiau būtent šioje Madonnos nuotraukoje to nematyti“, – teigė jis.

A.Patelis pridūrė: „Tačiau šis vaizdas nuo kitų gali skirtis ir dėl tokios paprastos priežasties kaip apšvietimas ir fotografavimo kampas. Peržiūrėjus jos „Instagram“ turinį akivaizdu, kad ji skiria daug dėmesio grožio apšvietimui, todėl, galbūt, minėtoje nuotraukoje nebuvo panašios šviesos. Be to, ji gali atrodyti kitaip ir dėl to, jog yra be makiažo – jos antakiai vos įžiūrimi, nepadažytos nei lūpos, nei skruostai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją