64-erių metų amžiaus populiariosios muzikos legenda trečiadienį, birželio 21 d., instagrame paviešino keletą kadrų, informuoja dailystar.co.uk.

Vienoje iš nuotraukų iš arti matyti atlikėjos veidas – Madonna įsiamžino užsimerkusi ir šiek tiek pravėrusi dažytas lūpas, o prie nuotraukos parašė „Tyla prieš audrą....“ Kitame kadre garsioji moteris pademonstravo juodą liemenėlę ir šviesius plaukus, kuriuos patraukė į šalį, kad atidengtų krūtinę.

Tiesa, ši nuotrauka sekėjams sukėlė įtarimų. Jie įsitikinę, jog Madonna ją pakoregavo, kad nesimatytų raukšlių ant rankų ir kaklo.

„Net tavo kaklas ir rankos pakoreguotos“, – pareiškė vienas kritikas.

„Tu graži tokia, kokia esi. Nereikia redaguoti nuotraukų“, – pastebėjo kitas sekėjas.

„Akivaizdu, kad nuotrauka koreguota“, – patikino trečias.

„Liaukis retušavusi nuotraukas“, – pyktelėjo ketvirtas naudotojas.

Tiesa, kai kurie sekėjai negailėjo Madonnai komplimentų, o vienas ją netgi pavadino „tikra gražuole“.

„Karalienė, kuri nenustoja džiuginti“, – pagyrė kitas internautas.

Neseniai atlikėja pamalonino savo sekėjus vaizdo įrašu, kuriame vilkėjo nėriniais pagražintą juodą korsetą, pabrėžiantį jos figūrą. Paskui ji gerbėjų paklausė, ar pasiruošę švęsti (angl. „celebrate“), turėdama omenyje savo koncertinį turą „Madonna: The Celebration Tour“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją