„Nepagalvočiau, kad čia – tas pats žmogus. Ką ji pasidarė?“, – rašė viena gerbėja.

Daugelis spėliojo, galbūt brazilės veidas patinęs po veido pakėlimo operacijos, kiti atkreipė dėmesį, kad „akivaizdžiai patinusios tik kai kurios veido dalys“.

Dar kitų nuomone, pakitusi antakių forma ir paburkimai – dažnas šalutinis botokso injekcijų poveikis. Ketvirti įžvelgė pakitusią nosies formą.

Adriana Lima

Kai kas svarstė, galbūt tokį efektą suteikė makiažas: „Nustebtumėt, sužinoję, kaip stipriai galima modeliuoti veidą su makiažu.“

Kilo ir spėlionių, galbūt A. Lima laukiasi. Viena gerbėja argumentavo, kad tai – vargiai tikėtina, nes A. Lima 2022 m. rugpjūtį pagimdė trečią savo atžalą – sūnų Cyaną. Jai pritariantieji teigė, kad „nėštumo metu akys nepasidaro įstrižos ir nesumažėja nosis, nebent gali paburkti lūpos“.

Nuskambėjo ir nuomonių, kad modelis paprasčiausiai pastorėjo: „Ji sustorėjo, ir tiek. Ir vis tiek yra 100 kartų gražesnė už mus visas“, – rašė viena A. Limos gerbėja.

„Ji – žmogus, ji – motina. Mes keičiamės, keičiasi ir mūsų kūnai“, – pabrėžė viena moteris.

Adriana Lima

„Ši moteris prisibadavo, kad būtų jums graži. Leiskite jai gyveni savo gyvenimą ir nesmerkite, – rašė gerbėja. – Žmonės sensta, net ir garsenybės sensta.“

Nemažai komentavusiųjų gėdijo tuos, kurie šaipėsi iš modelio išvaizdos, ir teigė, kad galbūt A. Lima kuo nors serga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją