Per pokalbį šalies vadovas pareiškė, kad žmona nebegamina jam pusryčių. Po šių žodžių Olena Zelenska pervėrė vyrą neva smerkiančiu žvilgsniu, bet tuos, kurie matė interviu, tas epizodas privertė vien tik nusišypsoti.

Po interviu internautai įsitraukė į aktyvias diskusijas apie Zelenskių santykius, rašo „Unian“. Vieni tvirtino, kad pirmosios šalies ponios žvilgsnis tarytum kalbėjo pats už save: „Vėliau apie tai pasikalbėsime“, neva sakė jis.

Žmonės atkakliai laikėsi nuomonės, kad Zelenskiai – labai šauni ir humorą puikiai suprantanti pora, kuriai belieka palinkėti neįtikėtinos meilės ir greitos pergalės Rusijos pradėtame kare.

Verta paminėti, kad pokalbyje dalyvavę sutuoktiniai prisipažino negyvenantys kartu nuo pat vasario 24-osios, kai Rusija užpuolė Ukrainą. Olena su vaikais yra apsistoję saugesnėje vietoje, o Ukrainos prezidentas tuo tarpu rūpinasi šalies gynyba.

Beliko priminti, kad Volodymyras ir Olena Zelenskiai davė interviu amerikiečių televizijai CNN. Per pokalbį laidos vedėja paklausė, kaip sutuoktiniai palaiko vienas kitą šiuo nelengvu laikotarpiu. Ukrainos prezidentas paminėjo, kad žmona jam – ne tiktai mylimoji, bet ir geriausias draugas, tikras energijos šaltinis. Vis dėlto jis juokaudamas papriekaištavo, kad ji nebegamina pusryčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)