Pasak dainininko, pramogų srityje kai kuriems žmonėms padarytos labai kokybiškos plastinės operacijos – tokios, kad niekas šito nepastebi.

„Visi žiūri į nekokybiškas plastines operacijas ir kalba: „Viešpatie, tik nedaryk to.“ Bet niekas nepastebi kokybiškų plastinių operacijų, nes jų nesimato. Dauguma žmonių mano industrijoje yra pasidarę labai kokybiškas plastines operacijas. Aš norėčiau užpildų po akimis, nes dabar atrodo, kad mano akys įkritusios“, – „The Sun“ sakė garsenybė.

Dviejų vaikų tėvas nėra patenkintas ir savo plonėjančiais plaukais. Jis pareiškė: „Stengsiuosi išsaugoti plaukus, kiek įmanoma, o tada imsiu skustis plikai.“

Praeityje R. Williamsas ne kartą atvirai pasakojo, kad jam sunku priimti savo kūną ir kad yra leidęsis botokso.


Liepą gerbėjai pastebėjo, kad jis stipriai sulysęs. Su sekėjais pasidalintose nuotraukose ir vaizdo įrašuose matyti, kad vyras numetė ne vieną kilogramą.

„Galėčiau parašyti knygą apie savo kūno nepriėmimą. Apie visišką neapykantą sau. Buvimo bjauriu bjaurumą. Man sunku priimti savo kūną, o prie viso to kartais turiu 18 kg ar didesnį antsvorį. Galite įsivaizduoti, ką mato mano protas. O gal jums nepavyktų. Šiaip ar taip, tai – sup.... nelaimė.

Dabar esu lieknas, bet, nebūčiau aš, mano protas jau sukasi: „Sup....i liuks, Robi, sugebėjai sulieknėti, bet dabar tu senas, sveikinu, plojimai. Sunkumai tikri, liūdesys. Visą gyvenimą su tuo gyvenimą. Tai nepasikeis“, – prie vieno įrašo rašė R. Williamsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją