Subtiliai į „Instagram“ grįžtanti Meghan Markle šįkart nepraslydo pro gerbėjų akis. Šie pastebėjo, kad draugų nuotraukoje ji be sužadėtuvių žiedo.

Trijulė nuotraukoje šypsojosi, o kai Meghan apglėbė draugę, buvo matyti, kad sužadėtuvių žiedo ant jos piršto nebėra, nors vestuvinis žiedas vis dar buvo matomas.

Brangų papuošalą sudaro du deimantai iš vienos princesės Dianos apyrankės, o princas Harry sakė paprašęs savo brolio princo Williamo leidimo panaudoti juos 156 tūkst. svarų sterlingų vertės papuošalui. Vis dėlto buvusi „Suits“ žvaigždė buvo užfiksuota be šio garsiojo žiedo.

Meghan Markle su draugėmis

Ši žinia pasirodė pasklidus gandams, kad Meghan ir Harry santykiai, kaip manoma, pašlijo. Gandai, kad penkerius metus trukusi Sasekso hercogo ir hercogienės santuoka artėja prie pabaigos, pasklido po to, kai princas Harry išleido savo memuarų knygą „Spare“ (liet. „Atsarginis“).

Šios kalbos dar labiau sustiprėjo, kai jis buvo pastebėtas vykstantis į Afriką vienas.

Daugelis spėliojo, kad Meghan buvo nusiminusi ir susirūpinusi dėl romane pateiktų kaltinimų, todėl ji kartu su Harry nevyko į pokalbių laidas, kuriose reklamavo savo memuarus, rašoma mirror.co.uk.

Tačiau teigiama, kad taip nėra, ir pranešama, kad porai „nusibodo“ kaltinimai. Šaltinis „OK!“ paskelbė, kad porai nepadarė įspūdžio neigiami komentarai apie jų santuokos pobūdį, ir tvirtino, kad Harry ir Meghan turi tvirtą pagrindą ir yra pasiryžę įveikti visas galimas kliūtis.

Užsienio naujienų portalui šaltinis patikino, kad santuoka yra puiki.

Meghan Markle ir princas Harry

„Net jei ir kiltų sunkumų, Harry norėtų, kad juos būtų galima įveikti. Jis daug laiko investavo į šiuos santykius ir dievina savo šeimą. Jis pats yra kilęs iš nesėkmingos šeimos, todėl tai jam yra papildoma motyvacija išsaugoti šeimą“, – „OK!“ sakė šaltinis.

Šios istorijos pasirodė po to, kai M. Markle buvo pastebėta nešiojanti pleistrą nuo streso. Buvusi psichikos sveikatos terapeutė Alicia Ortega, išskirtinai kalbėdama „One Lucky Couple“ vardu, atskleidė, kad naujasis pleistras gali turėti daugiau naudos, nei atrodo. Terapeutė teigė, kad jis iš tikrųjų gali turėti „banginį poveikį“ ir pagerinti Meghan santykius su vyru.

„Jei šie pleistrai dėl tikro fiziologinio poveikio ar tikėjimo galios padeda žmonėms geriau valdyti stresą ar emocijas, tai gali turėti įtakos jų santykiams. Mažesnis asmeninis stresas gali lemti darnesnius tarpusavio santykius, geresnį supratimą ir didesnę kantrybę su partneriu“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)