Garsi kino žvaigždė sukaktuvėmis pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. 70-ąjį gimtadienį šventęs J. Chanas paaiškino, kas iš tiesų nutiko su jo išvaizda.

Tai paaiškindamas jis pridėjo dar keletą nuotraukų.

„Dar prieš šią dieną daugelis draugų man priminė: „Jackie, šiandien bus tavo 70-asis gimtadienis!“ Kiekvieną kartą, kai išgirsdavau šį skaičių, mano širdis sekundei sustodavo – man jau 70 metų? Atsigavus po šoko, antras dalykas, kuris man ateidavo į galvą, buvo posakis, kurį man pasakė vyresnysis brolis Sammo Hungas: „Galimybė pasenti yra laimė.“ Ypač mes, kaskadininkai, nežinome, kaip mums pasisekė, kad galime pasenti.

Ne taip seniai daug draugų pamatė kelias internete pasirodžiusias mano nuotraukas ir susirūpino dėl mano sveikatos. Naudodamasis proga noriu visiems pranešti – nesijaudinkite! Tai tik personažo pasirodymas mano naujausiame filme. Pagal personažą turiu turėti žilus plaukus, barzdą ir atrodyti senas.

Bėgant metams visada buvau pasirengęs filmuose išbandyti naujus dalykus, nesvarbu, ar tai būtų sudėtingi triukai, ar personažo išvaizda. Pramogų versle dirbu jau 62 metus ir branginu kiekvieną akimirką, nes man pasisekė, kad šiandien vis dar galiu filmuotis.

Darbuotojai peržiūrėjo mano nuotraukų archyvus ir rado daug įsimintinų nuotraukų. Atrinkau keletą, kurias paskelbsiu kartu su šia žinute. Žiūrint į šias nuotraukas kyla daug malonių prisiminimų. Galiu pasakyti tiek: man patinka kurti filmus ir aš jus visus myliu“, – kreipėsi į draugus, artimuosius ir gerbėjus pats legendinis aktorius ir padėkojo už gimtadienio palinkėjimus.

Prie nuotraukų galima pamatyti akimirkas iš žymiausių filmų, kuriuose pasirodė J. Chanas. Vienas jų 1985 m. filmas „The Protector“ (liet. „Apsaugininkas“).

Gerbėjus sugluminusi nuotrauka:

Dar vienoje nuotraukoje galima pamatyti, kaip jis pozuoja 1980 m. balkone vilkėdamas visiškai baltai, o fone tiesiai už jo matosi miesto panorama.

Be to, J. Chanas pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas keliose skirtingose filmavimo aikštelėse, taip pat stambiu planu nufotografuotu veidu ir žodžiais: „Su meile! Jackie.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją