Nors supermodelis per „Vanity Fair“ vakarėlį po „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijos pribloškė aptempta, kreminės spalvos suknele, gerbėjai greitai pastebėjo, kad nuotraukos, kurias ji įkėlė į socialinį tinklą „Instagram“, labai skyrėsi nuo neapdorotų vaizdų, padarytų ant raudonojo kilimo, rašo pagesix.com.

„#VF #oskarai... ačiū mano komandai, kuri paskutinę minutę atlėkė į #LA“, – 52 metų N. Campbell parašė prie minėto vakarėlio nuotraukų karuselės, kurioje itin išsiskyrė vienas kadras.

Pirmoji nuotrauka atrodė smarkiai retušuota: joje N. Kempbel galva ir nosis buvo gerokai mažesnės ir atrodė neproporcingos likusiai kūno daliai.

Naomi Campbell
Nors modelis garsėja puikia kaulų struktūra, jos žandikaulis ties smakru atrodė aštresnis ir šiek tiek deformuotas.

Maža to, nuotraukoje N. Campbell oda atrodo itin lygi ir gerokai pašviesinta.

Retušuotos nuotraukos nemaloniai nustebino daugelį gerbėjų, kurie anksčiau maldavo modelį skelbti originalias fotografijas ir „normalizuoti senėjimą“.

„Dieve, padėk mums, jei net Naomi mano, kad jai to reikia, – komentavo viena gerbėja. – Jos išvaizda ir taip nepriekaištinga. Nereikia jokio redagavimo“.

„1-oji nuotrauka yra blogiausias kada nors matytas fotošopo pavyzdys“, – pridūrė kitas žmogus, o trečiasis pažymėjo: „Mergyt, pasamdyk mane, aš instagramui retušuosiu tavo nuotraukas kur kas geriau“.

Ketvirtas pastebėjo: „Ji nenori susitaikyti su tuo, kad sensta, ir tai normalu“.

Tačiau kiti gynė supermodelio sprendimą pakoreguoti savo nuotraukas, kaltindami dėl to sunkią modelio darbo realybę.

„Spėju, kad taip nutinka tuomet, kai visas tavo gyvenimas sukasi tik apie išvaizdą, o ji yra pripratusi, kad profesionalios nuotraukos nuolat yra redaguojamos“, – komentavo viena gerbėja.

Pastaruosius keturis dešimtmečius ši britų gražuolė buvo vienas paklausiausių modelių, dominavusi ant podiumų ir papuošusi beveik visų aukštosios mados žurnalų viršelius.

Tačiau dabar, kai jos karjerą pakeitė motinystė, modelis užsibrėžė naujus tikslus, įskaitant didžiuosius ekranus.

Praėjusiais metais N. Kempbel atskleidė norinti, kad kokia nors kylanti žvaigždė suvaidintų ją biografiniame filme apie jos gyvenimą bei karjerą.

„Norėčiau, kad tai būtų kažkokia nežinoma aktorė, pageidautina, kas nors iš Pietų Londono“, – teigė ji laikraščiui „The Daily Mail“.

„Aš jau sulaukiau savo sėkmės, o dabar noriu išvysti, kaip sėkmės sulaukia nauja karta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją