„Išoriškai mano gyvenimas buvo nuostabus, grupę mylėjo visas pasaulis, tačiau iš tikrųjų buvau labai nelaminga. Neleisiu, kad tai pasikartotų“, - per interviu „Cosmopolitan“ teigia dainininkė.

Pirmą kartą apie savo ligą jauna moteris prabilo 2012 metais – prisipažįsta, jog kalbėti apie valgymo sutrikimą nelengva ir šiandien.

„Tai tokia siaubinga paralyžiuojanti liga, man tai buvo pats tamsiausias laikotarpis gyvenime. Nemanau, jog apie mano bėdą žinojo grupės merginos ir šeima – slėpiau šį faktą, man buvo taip gėda. Žinojau, jog tai nenormalu – labai save žalojau. Tai buvo mano narkotikas, mano priklausomybė. Nesibaigiantis kančios ratas“, - teigia N.Scherzinger.

Moteris teigia, jog problemą pripažino tik tada, kai koncertinio turo metu apalpo.

„Ėmė dingti balsas, nebegalėjau dainuoti koncertuose. Prisimenu, kaip vadybininkas mane rado be sąmonės – tai buvo Maltoje ar Prancūzijos Pietuose. Pamaniau, jog, nepradėjusi mylėti savęs, prarasiu viską, ką turiu“, - sako dainininkė.

Šiandien N. Scherzinger sveika, tačiau prisipažįsta, jog, nepaisant drąsos apie problemą kalbėti visam pasauliui, iš tikrųjų ji yra labai drovus žmogus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)