Netikėtai pora tapę M. Williams ir J. Segelis buvo nufotografuoti romantiškai vaikštinėjantys po vakarienės restorane „Frankie's Spuntino“ Brukline. Tai nutiko kovo 24 dieną.

Poros nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Kitą dieną juostoje „Kaip aš susipažinau su tavo mama“ („How I Met Your Mother“) nusifilmavęs J. Segelis buvo nufotografuotas su šešiamete mylimosios dukra Matilda, kai ši išėjo pasivažinėti savo paspirtuku.

Jason Segel
Michelle ir Jasonas jau daugelį metų buvo draugai. Juos supažindino geriausia M. Williams draugė Busy Phillips, su kuria J. Segelis filmavosi seriale „Freaks and Geeks“.

Pastaruoju metu mylimaisiais tapusi porelė vis dažniau pastebima romantiškai leidžianti laiką kartu. Vasario 27 dieną jie pietavo Los Andželo restorane „Chateau Marmont“, o kovo 16 dieną buvo pastebėti „Comme Ca“ vakarinėje Holivudo dalyje.

Nors įsimylėjėliai gyvena skirtingose vietose – Michelle Brukline, o Jasonas Los Andžele – šaltinių teigimu, „jie bando prisitaikyti prie to“. „Ji jau seniai nebuvo tokia laiminga“, - tikina porai artimas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją