Ch. Crosby nevengia rodyti savo kūno ir dalytis pikantiškomis nuotraukomis, o ją „Instagram“ tinkle seka daugiau nei 4 milijonai gerbėjų.

Ko gero, sėdmenų nuotrauka jau nieko nebenustebins, tačiau Ch. Crosby nesidrovi pasirodyti ir visiškai nuoga. Nuotrauka, kurioje jos intymiausią vietą slepia tik širdelė - nustebino net pačius tolerantiškiausius.

BELFIE 🍑 #APerfectHandfull #3MinuteBumBlitz

A photo posted by @charlottegshore on Jan 12, 2016 at 6:00am PST

Paklausta, ar nesijaudino viešindama tokią atvirą nuotrauką, mergina teigė, jog iš pradžių nervinosi, bet pasitarusi su draugais nusprendė tai padaryti: „Žinojau, kad tai neliks nepastebėta. Žinojau, kad tai išves žmones iš proto.“

DIVERT YOUR EYES 👀 #3minuteBumBlitz got me taking bath time snaps 📷👊🏼💪🏼

A photo posted by @charlottegshore on Jan 2, 2016 at 4:41am PST

Mergina taip pat atskleidė, jog iš tikrųjų ketino pasidalinti viso kūno nuotrauka, kur jos krūtis slėptų tik beždžionėlių figūros, tačiau nusprendė, kad to tąkart jau būtų buvę per daug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)