43 m. aktorė suvaidino tokiuose filmuose, kaip „Greiti ir įsiutę 8“ („The Fate of The Furious“, 2017), „Medžiotojas ir Ledo karalienė“ („The Huntsman: Winter‘s War“) bei „Kubo ir stebuklingas kardas“ („Kubo and the Two Strings“), o 2003 m. gavo „Oskarą“ už filmą „Monstras“ („Monster“), o netrukus kino teatruose pasirodys ir naujausia jos komedija „Be šansų“.

2012 m. Ch. Theron įsisūnijo berniuką Jacksoną. Pasak aktorės, labai greitai vaikas leido suprasti nenorintis būti tapatinamas su berniuku.

„Taip, aš taip pat maniau, kad ji yra berniukas, – pasakė Ch. Theron leidiniui „Daily Mail“. – Kol būdama trejų metų ji nepažvelgė į mane ir nepasakė: „Aš ne berniukas!“ Tad štai, dabar turiu dvi dailias dukteris, ir kaip kiekviena mama noriu jas apsaugoti ir užtikrinti joms sąlygas klestėti.“

Jackson dabar septyneri metai. Ch. Theron dar turi ir trejų metų dukrą August.

„Jos gimė tokios, kokios gimė. Užaugusios jos turės atrasti savo vietą po saule ir tapti tuo, kuo panorės tapti. Tai jau ne man spręsti. Mano kaip mamos užduotis yra džiaugtis jomis, jas mylėti ir užtikrinti joms viską, ko reikia, kad jos taptų tuo, kuo nori tapti.“

Ji laikosi savo sprendimo auginti Jackson kaip translytę mergaitę.

„Padarysiu viską, kas mano jėgoms, kad mano vaikai turėtų teisę būti savimi, ir jei prireiks, šią jų teisę ginsiu“, – pasakė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)